Eşti singură de sărbători? Te vei distra mai bine decât sperai!

Am înţeles! Toate prietenele tale au parteneri, merg la patinoar, întâlniri romantice în zăpadă, mese festive în familie bla, bla, bla. Iată 5 motive pentru care sărbătorile tale vor fi cu mult mai distractive dacă eşti single!
  • Publicat:
Eşti singură de sărbători? Te vei distra mai bine decât sperai!

Am înţeles! Toate prietenele tale au parteneri, merg la patinoar, întâlniri romantice în zăpadă, mese festive în familie bla, bla, bla. Iată 5 motive pentru care sărbătorile tale vor fi mult mai distractive dacă eşti single!

Poţi să urmezi orice dietă ai chef şi nu mai trebuie să te ingrijorezi cu gătitul

Nu mai trebuie să îţi faci griji că nu o să încapi în rochia de Crăciun sau că cineva îţi spune că ai mâncat prea mult, prea des, prea prost. Îndoapă-te cu câtă ciocolată poţi, ia cea mai târzie cină din viaţa ta, bea vin fiert până te ia somnul. Trăieşte puţin! La urma urmei, e Crăciunul.

Nu mai trebuie să-ţi cheltui economiile pe cadouri scumpe pentru familia prietenului tău

Acea mică avere pe care ar fi trebuit să o cheltui pe o geantă drăguţă pentru mama lui sau un fular anost (dar scump) pentru tatăl său poate merge acum direct spre un salon de înfrumuseţare sau spre cizmele la care tânjeai de ceva timp. Nu mai asculta judecăţile care se emit femeilor care se răsfaţă. Nu e egoism, e independenţă!

Nu trebuie să-ţi petreci Crăciunul cu familia şi prietenii lui

Nu mai eşti nevoită să dormi în camera de oaspeţi sau în fostul lui dormitor, unde probabil şi-a “găzduit” toate fostele iubite. Acum poţi să stai cu părinţii tăi, cu bunicii sau cu prietenii. Sau, şi mai bine, cu o pungă mare de turtă dulce şi un film siropos…

Poţi să te uiţi la cele mai proaste şi lacrimogene filme de Crăciun!

Imaginează-ţi pentru un moment cât de bine e să ai control complet asupra telecomenzii. Ai măcar idee câte filme şi emisiuni cu oameni de zăpadă vorbitori există? Nu ai vrea să ştii? Şi nu ţi-era dor să vezi din nou veşnicele filme difuzate la nesfârşit de sărbători, „Singur acasă”, „Masca” sau „Miracol pe strada 34” ? Acum le poţi viziona liniştită, fără să-ţi reproşeze cineva că eşti imatură sau prea sensibilă.

Poţi să te bucuri din nou de magia primului sărut în zăpadă

Poate nici măcar nu plănuieşti vreo întâlnire. Poate tocmai ai cunoscut un tip drăguţ la petrecerea de Crăciun a unei prietene şi ai parte de cel mai special sărut sub vâsc sau prinsă în magia fulgilor de nea. Nu contează circumstanţele. Spiritul sărbătorilor, zăpada imaculată şi luminiţele colorate din jur te vor face cu siguranţă să simţi din nou demult-uitaţii fluturaşi în stomac.

Autor: Iulia Pocol

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân