Mergi la party de Craciun? Poarta-te decent…

Ar fi bine, pentru ca dupa inca un an greu ca acesta, firmele ar trebui sa faca un efort pentru o sarbatoare cat de mica, iar angajatii ar trebui sa uite de disponibilizari, calificative pentru subalterni si taieri de salarii.
  • Publicat:
Mergi la party de Craciun? Poarta-te decent...
Mergi la party de Craciun?

Ar fi bine, pentru ca dupa inca un an greu ca acesta, firmele ar trebui sa faca un efort pentru o sarbatoare cat de mica, iar angajatii ar trebui sa uite de disponibilizari, calificative pentru subalterni si taieri de salarii.

Nu ne trebuie cine stie ce studii ca sa stim marile beneficii pe care ni le poate aduce petrecerea de Craciun, data de serviciu. Colectiv mai inchegat, alte fete ale sefului decat cele incruntate cand va certati pe diverse sarcini, relaxarea bine meritata dupa 365 de zile de munca si griji de la ultimul chef de decembrie. Exista insa un alt soi de „cercetari”…

Sefi cu ochii-n patru, parteneri la fel

Iar partenerii din subtitlu nu se refera la cei de afaceri ori de proiect, ci chiar la cei de viata.

Diverse publicatii curioase au facut diverse sondaje din care aflam cam asa: 49% dintre angajati si-au declarat disponibilitatea sa mearga „pana la capat” cu un coleg(a) care le place, daca apare aceasta oportunitate la petrecerea de Craciun (studiu Trojan Condoms), o treime dintre angajati fie au sarutat un coleg de munca, fie au sfarsit insotindu-l acasa dupa acest chef (studiu american Canon), una din patru persoane care au accesat CareerOne.com si au raspuns unor intrebari au recunoscut ca a flirtat cu cineva la petrecerea de Craciun.

La fel, una din cinci femei participante la un sondaj WorldWit a spus ca a inceput o relatie cu un coleg de munca la un astfel de eveniment.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”