Fiecare persoană care intră în viața ta este, de fapt, un dar pe care îl primești din partea Universului

  • Publicat:
Fiecare persoană care intră în viața ta este, de fapt, un dar pe care îl primești din partea Universului
Sursa foto: shutterstock

Se spune că fiecare om care intră în viața noastră vine cu un scop, cu o lecție prețioasă. Tu trebuie doar să asculți și să privești cu atenție. Oare ce daruri se ascund în noi și în oamenii din jurul nostru? Aflăm în rândurile de mai jos. 

Fiecare trimis de Dumnezeu reprezintă un dar

Darul oglinzii

Potrivit psihologiei, când întâlnim un om la care nu ne plac lucruri, de fapt, întâlnim un om care ne reflectă pe noi și ceea ce nu ne place, de fapt, la noi. Oamenii – oglindă apar în viața noastră pentru a ne putem observa pe noi înșine mai atent. Pentru a vedea ce e ascuns în noi.

Citește și: Oamenii sunt oglinda ta: tu iubești sau îți displace ceea ce te oglindește?

Darul inspirației

Există persoane care apar din neant în viața noastră, întotdeauna la timpul potrivit, pentru a ne susține, a ne inspira să devenim mai buni, mai puternici, pentru a ne împinge să evoluăm. Cei care te admiră și te încurajează și îți spun că te descurci de minune, de regulă sunt aici pentru a te sprijini să devii cea mai bună versiune a ta!

Darul legământului

Acești oameni vin în viața ta ca suflet pereche. Cu acești oameni vei lega o conexiune indestructibilă, și vei rămâne pe viață. Vă vor lega valori comune și veți construi: o casă, o familie, un viitor.

Citește și: Nimic nu este întâmplător: Dumnezeu are întotdeauna un plan bun pentru fiecare!

Darul schimbării

Universul și Divinitatea mai trimit în calea noastră, de asemenea, și oameni care ne vor ajuta să înțelegem ce avem de schimbat la noi. La ce comportamente nesănătoase trebuie să renunțăm. Spre exemplu, dacă ai prost obiceiul de a-i controla pe ceilalți, vei întâlni o persoană care va prioritiza libertatea și care nu-ți va permite să îi încalci limitele. Astfel că tu vei înțelege că nimeni nu e stăpân pe viața și alegerile nimănui și vei renunța la acest egoism toxic.

Darul vindecării

Oamenii cu acest dar apar în viața noastră pentru a ne da șansa să ne vindecăm de trecut. Te vor ghida, te vor ajuta să atingi apogeul spiritual menit să vindece, îți vor scoate la suprafață lucruri despre tine pe care poate până la acel punct nu le știai. Astfel, tu te vei elibera de resentimente, de frici, de îndoieli, și lista poate continua.

Darul credinței

Atunci când te vei simți pierdut, fără identitate sau că viața ta nu mai are niciun sens, ei bine, atunci va apărea un om care îți va readuce credința în inimă. Atâta vreme cât ai încredere în tine, vei obține tot ce îți dorești. Iar acești oameni se vor asigura de asta. Acești oameni sunt trimișii lui Dumnezeu!

Surse: Tony Robbins, The Healthy Journal

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”