Esența feminității

Esența feminității este conectarea fiecăreia dintre noi cu energia feminină.
  • Publicat:
Esența feminității

Esența feminității este acel “ceva” cu care, dacă reușim să ne conectăm, devenim mai atrăgătoare, magnetice și dorite de bărbați. Iată cum te poți conecta cu feminitatea ta și cum poți deveni mai feminină.

Viața, evoluția societății ne-a adus într-o perioadă în care noi, femeile, facem foarte multe, avem un to-do-list care ne copleșește, uneori. Multiplele roluri ne epuizează și, pentru a putea face față tuturor responsabilităților, ne folosim mai mult de energia noastră masculină.

Pentru că, cu cât îndeplinim mai multe taskuri de pe lista de responsabilități, cu atât ne îndepărtăm de esența feminității noastre, și cu atât vom fi percepute mai masculine – inconștient de cele mai multe ori, dar și conștient. Bărbații nu vor un alt bărbat în cuplu. Nu au nevoie de o femeie ambițioasă, ci de o femeie feminină.

Ori, atunci când ne conectăm cu esența feminității noastre, devenim mai relaxate, deschise, mai tolerante, senzuale și, evident, mai atractive pentru sexul opus și ne împlinim menirea.

Pentru a putea să simți această conexiune cu esența feminității tale, e nevoie să schimbi focusul de pe lista de responsabilități pe relația cu corpul tău.

Atunci când reușim să ne ducem atenția la corpul nostru, în interior, devenim conștiente și trăim în aici și acum. Practic, acesta este un bun exercițiu de mindfulness, de conștientizare a realității și a naturii noastre feminină. Din păcate, nu am fost crescute să experimentăm viața astfel. Însă, pe măsură ce devenim mai confortabile cu sentimentul de a te conecta cu corpul în momentul de aici și acum, vom descoperi o bucurie neașteptată.

În momentul în care îți activezi această esență a feminității, sau te conectezi cu ea, cu acea parte din tine, activezi și pasiunea în și pentru viața ta. Și, atunci când reușești să ai această atitudine, bărbații devin atrași de tine într-un mod atât de simplu și fără efort.

Sunt 2 modalități de a-ți exercita puterea: prin asertivitate (varianta masculină) sau atracție (forță feminină). Nu uitați că masculinul oferă și femininul primește. Esența feminității este o sursă importantă a puterii interioare feminine.

Conectarea la această forță interioară îți oferă sentimentul că nu e nevoie să forțezi lucrurile, pentru că feminitatea ne reamintește să ne conectăm cu corpul, să ne relaxăm, să ne bucurăm de clipa prezentă și să avem încredere în fluxul vieții. Având, evident, și acea parte masculină din noi care ne ajută să fim assertive dacă e nevoie.

O femeie care nu-și îmbrățișează feminitatea se va întreba “Unde sunt bărbații de calitate? “Ce anume lipsește din viața mea?”. Și poate să compenseze lipsa unui bărbat cu diverse adicții: de la mâncat emoțional la shopping sau mult prea multă muncă.

O femeie încrezătoare în feminitatea ei va putea să creeze cu mai multă ușurință o relație care durează, pasiune și sens în viața ei. Se face remarcată imediat cum intră într-o cameră, atrage privirile și se simte sigură pe cine e și ce poate face, dar dintr-o zonă de feminitate, nu una de competitivitate.

O femeie conectată la esența feminității este conectată și cu propria intuiție, nu se grăbește își oferă timp să-și împlinească obiectivele, ea se bucură de momentul prezent și nu e mereu pe fugă să împlinească taskurile de pe lista de responsabilități. Pentru că nu își ia mai multe tasuri decât poate duce.

Atunci când suntem conectate cu corpul nostru punem preț pe mai mult pe emoții, decât pe logică și strategie. O astfel de femeie mai mult este, decât face. Așa cum ovulul așteaptă spermatozoidul, nu se duce el în întâmpinarea lui, și o femeie feminină nu încearcă să controleze mediul și să forțeze să se întâmple lucruri. Doar este acolo, deschisă pentru proces, fiind îndrăgostită de proces și de ea însăși.

Forța feminității stă în deschiderea noastră de a primi. Bărbații, arată studiile, sunt mult mai atrași de femeile care le primesc darurile cu iubire și recunoștință și care au loc de un bărbat în viața lor. Dacă ești obișnuită să nu primești sau să nu ceri sprijinul, refuzi una dintre cele mai atractive forțe pe care le are feminitatea.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”