Dependenţa de jocuri de noroc

De mai bine de 3 ani, sunt dependent înrăit de jocuri, orice tip de joc, dacă nu sunt cazinourile sunt pariurile sau barbutul. Am pierdut până acum sume enorme de bani.
  • Publicat:
Dependenţa de jocuri de noroc

Unul dintre cititorii noştri a căzut patima jocurilor de noroc. Oana îl ajută cu un sfat.

„De mai bine de 3 ani, sunt dependent înrăit de jocuri, orice tip de joc, dacă nu sunt cazinourile sunt pariurile sau barbutul. Am pierdut până acum sume enorme de bani.

Banii să zicem nu ar fi fost problema dacă erau ai mei, erau bani de la cămătari. Am ajuns în punctul în care pierd şi 200 de milioane pe zi chiar dacă îi am, chiar dacă nu îi am.

Sunt disperat şi sunt pe punctul de a-mi pierde familia, am gânduri necurate şi sunt într-o depresie extraordinar de mare. Ce aş putea sa fac? Orice sfat este binevenit.”

Fiindcă orice sfat este binevenit, iată-l pe cel mai pertinent, în măsură să te ajute cu adevărat. Se cheamă psihoterapie! Iar problema ta se cheamă dependenţă, aşa cum ai sesizat foarte bine, iar după cum ştii primul pas pentru a o învinge este conştientizarea.

Dependenţa, după cum o recunoşti şi tu, vine „la pachet” cu o tulburare de personalitate, ce poate fi identificată cu ajutorul psihoterapeutului, ţinută sub control şi chiar eliminată. Deci mergi cu încredere la un psiholog bun, cât mai aproape de casă, birou şi respectă întâlnirile fixate.

Rezultatele vor apărea imediat. Baftă!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Atitudinea bate CV-ul?
Atitudinea bate CV-ul?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”