Dependenţa de jocuri de noroc

De mai bine de 3 ani, sunt dependent înrăit de jocuri, orice tip de joc, dacă nu sunt cazinourile sunt pariurile sau barbutul. Am pierdut până acum sume enorme de bani.
17.11.2012
Dependenţa de jocuri de noroc

Unul dintre cititorii noştri a căzut patima jocurilor de noroc. Oana îl ajută cu un sfat.

„De mai bine de 3 ani, sunt dependent înrăit de jocuri, orice tip de joc, dacă nu sunt cazinourile sunt pariurile sau barbutul. Am pierdut până acum sume enorme de bani.

Banii să zicem nu ar fi fost problema dacă erau ai mei, erau bani de la cămătari. Am ajuns în punctul în care pierd şi 200 de milioane pe zi chiar dacă îi am, chiar dacă nu îi am.

Sunt disperat şi sunt pe punctul de a-mi pierde familia, am gânduri necurate şi sunt într-o depresie extraordinar de mare. Ce aş putea sa fac? Orice sfat este binevenit.”

Fiindcă orice sfat este binevenit, iată-l pe cel mai pertinent, în măsură să te ajute cu adevărat. Se cheamă psihoterapie! Iar problema ta se cheamă dependenţă, aşa cum ai sesizat foarte bine, iar după cum ştii primul pas pentru a o învinge este conştientizarea.

Dependenţa, după cum o recunoşti şi tu, vine „la pachet” cu o tulburare de personalitate, ce poate fi identificată cu ajutorul psihoterapeutului, ţinută sub control şi chiar eliminată. Deci mergi cu încredere la un psiholog bun, cât mai aproape de casă, birou şi respectă întâlnirile fixate.

Rezultatele vor apărea imediat. Baftă!

 

Bianca Dragomir
Bianca Dragomir

Mă întreb uşor retoric: există oare ceva mai dificil decât să scrii despre tine? Da, există! Să scrii despre tine şi apoi să prezinţi cele trei fraze timide şi alambicate celorlalţi care, pe deasupra, sunt cititorii tăi. E ca şi cum ai pleda nevinovat în faţa instanţei de judecată ... citește mai mult

Atitudinea bate CV-ul?
Atitudinea bate CV-ul?
Recomandare video
Dr. Cazacu Corrado: simptome și tratament în boala parodontală (parodontoză)