Cum să îți resetezi viața în 2023: 8 schimbări pe care să le faci

  • Publicat:
Cum să îți resetezi viața în 2023: 8 schimbări pe care să le faci
Sursa foto: shutterstock

Noul an întotdeauna vine cu noi provocări și cu noi dorințe. Acum este ocazia perfectă să înveți să spui nu, să te înconjori de oameni frumoși și să te bucuri de fiecare clipă la maxim! Iată ce ai de făcut ca să îți resetezi viața! 

8 pași că să îți resetezi viața în 2023

Elimină oamenii toxici din viața ta

Indiferent că vorbim de relațiile sentimentale sau de cele de prietenie, renunță la persoanele care îți fac mai mult rău decât bine. La persoanele care au un impact negativ asupra ta și care te fac să te îndoiești de propria-ți capacitate.

Pune-ți sănătatea pe primul loc

Să fii sănătos atât fizic, cât și psihic trebuie să fie prioritar pentru tine în 2023. Meditează, fă mișcare, mănâncă sănătos, fă-ți analizele de rutină. Ai grijă de tine și de sufletul tău!

Fă o curățenie generală în căminul tău, în mașină și la birou

Se spune că dacă faci curățenie generală la sfârșit de an, îți va fi mult mai ușor să o menții în noul an ce va să vină. Senzația de curat, de aerisit, de așezat îți va transmite o stare de bine și te va motiva să te ocupi în continuare de ordinea din viața ta.

Fă o prioritate din a te odihni 8 ore pe noapte

Să reușeti să nu pierzi nopțile, să dormi 8-9 ore pe noapte este cu adevărat important. Starea de spirit va fi una mai bună, iar tu mai productivă și mai sănătoasă în fiecare zi!

Învață să spui „Nu”

O lecție pe care mulți dintre noi o învățăm mai anevoios în viață: aceea de a spune nu. Nu trebuie să fii obligat să faci lucruri pe care nu ți le dorești și nici să te simți vinovat atunci când refuzi.

Scrie o listă de rezoluții pe luni

Pentru a crește șansele de reușită, notează-ți într-un jurnal ce dorești să realizezi în noul an. Și fă-o pentru fiecare luna în parte. Fie că vrei să îți schimbi mașina, să investești într-un curs de dezvoltare personală sau într-un nou hobby, să îți planifici un city break într-o țară în care nu ai mai fost sau să te apuci de un nou sport scrie pe hârtie toate aceste lucruri. Schimbările mărunte te pot ajuta să îți atingi țelurile.

Citește și: Schimbările mari încep cu pași mici

Petrece mai mult timp în offline și mai puțin în online

Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, deja atât de multe aplicații care ne ocupă tot timpul. Profită de noul început de an și fă un detox digital. Șterge aplicațiile care nu îți folosesc, la fel și documentele, fișierele, pozele sau contactele inutile. Utileaza eficient timpul tău! Ieși cu prietenii în oraș, ieși la alergat, mergi la teatru sau film, nu te izola de lume! Nu e nici sănătos și nici plăcut!

Citește și: Instagram, Facebook – Social Media este generator de instabilitate emoţională

Lasă în urmă energia negativă din 2022

Poate că anul 2022 nu a fost cel mai bun pentru tine. Zâmbește! Nu ești singurul/a! Dar, oricare ar fi fost dificultățile cu care te-ai confruntat, e momentul să le lași în urmă. Să te detașezi și să intri în 2023 cu sufletul împăcat, cu energie bună și cu entuziasm!

Surse: Oberlo, Her way, Kiya Life

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân