Cosmina Grigore, coach: Femei tot mai masculinizate. Cum se comportă o femeie în energie feminină?

”Calitatea energiei feminine va depinde mereu de energia masculină (în copilărie a părinților și ulterior a bărbatului de lângă ea)” a explicat coach-ul.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Cosmina Grigore, coach: Femei tot mai masculinizate. Cum se comportă o femeie în energie feminină?
Cosmina Grigore, coach, foto: arhiva personală

Vrem să fim tot mai bine în corpul, mintea și sufletul nostru. Iar autocunoașterea, înțelegerea, iertarea, învățarea permanentă, greșeala, compasiunea sunt chei. Și femeile și bărbații au și energie masculină și energie feminină. ”Energia feminină este unul din cele două tipuri de manifestari ale energiei. Nu are o formă anume, o culoare anume, o definiție anume. Energia feminina este un tip de „hrană” pentru ființa noastră.” a explicat Cosmina Grigore, coach.

Suntem obișnuiți cu energia feminină încă din copilărie, indifferent de sex. ”În primii ani ai vieții, orice om „conține” mai multă energie feminină deoarece este în energie de recepție. Copilăria abundă de energie feminină, energie de recepție. Copilul trebuie ghidat, protejat, ajutat să crească” a mai explicat coach-ul. Pe măsură ce creștem, în funcție de experiențele din copilărie adoptăm prepondereant una dintre energii, indiferent de sex.

O femeie în energie feminină este suficientă prin ea însăși să fie fericită și atrage ușor ceea ce are nevoie

”Femeia în energie feminină, dar varianta matură, conține elemente de copilărie la care adăugăm cei 12 piloni ce definesc o femeie matură. Când este în energie feminină, femeia este fluidă, magnetică, dorită (nu neapărat ca partener de cuplu, ci pentru cum te simți lângă ea) și hrănitoare. Ca să fie în energie feminină o femeie trebuie să se simtă în siguranță, să fie liberă să fie cine își dorește cu adevărat. O femeie liberă este o femeie curioasă. ”Bucuria pură, inocența o definesc. Energia feminine exprimată depinde de calitatea, cantitatea și înțelepciunea energiei masculine din viața ei, de sentimentul de protecție pe care îl are din partea bărbaților din viața ei” a mai explicat Cosmina Grigore.

Când știe o femeie că este în energie feminină

Atunci când este sigură de ea, când se simte libera să fie, să aleagă, să inițieize, să se deschidă, să primească, să hrănească, să creeze. ”Este curioasă și vrea să exploreze ca explorând să devină creativă și să nască NOUL pe pământ. Este fericită. Râde. E copilăroasă, jucăușă. Este ea însași un „context” al fericirii. Are idei. Dorințe. Alchemizează” a mai adăugat coach-ul.

Consultant de specialitate: Cosmina Grigore

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cosmina Grigore - Life coach
Cosmina Oana Grigore este life coach integrativ și primul coach pentru pacienții diagnosticați cu cancer, din România. După ce și-a schimbat radical dieta în urmă diagnosticării cu cancer în 2013, s-a certificat ca Technician Nutriționist, iar apoi a făcut o mulțime de cursuri în diferite ...
citește mai mult
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân