Cele mai simple obiceiuri ale celor mai fericite femei pe care le cunoști

  • Publicat:
Cele mai simple obiceiuri ale celor mai fericite femei pe care le cunoști
Sursa foto: shutterstock

Cu siguranță că și tu cunoști acele persoane veșnic cu zâmbetul pe buze, acele persoane care par a nu avea nicio grijă și care se bucură de fiecare clipă a vieții la intensitate maximă. În ce constă secretul lor? Ai fi surprinsă, în câteva practici simple, pe care dacă lei vei implementa și tu, vei fi asemeni lor!

5 obiceiuri simple ale femeilor cu adevărat fericite, la care nu renunță niciodată!

Știu să zică „NU”. Ferm, hotărât, cu încredere!

Când o femeie fericită și bine cu ea știe cu toată ființa că un lucru sau un om nu sunt ok pentru ea, va spune un „pas” hotărâtor. Nu va lăsa loc de negocieri sau de compromisuri, nici de complicații inutile.

Satisfacția de a fi asumată și de a nu se simți obligată cu nimic față de ceva/cineva va genera bucurie pe termen lung!

Citește și: De câte ori zici ”DA” când de fapt vrei să spui ”NU”? Iată ce greșeală mare faci!

Au grijă de ele și își prioritizează sănătatea și starea de bine

Nu toate femeile fac mișcare ca la carte sau mănâncă sănătos, așa cum ar trebui. Cu toate acestea, femeile fericite își prioritizează sănătatea fizică, mentală și emoțională.

Acestea mănâncă cât mai curat, au grijă să se odihnească suficient, fac mișcare în mod frecvent și se hidratează corespunzător. Modul de viață e deja o rutină bine stabilit pentru ele!

Citește și: Hrană sănătoasă pentru minte și trup: cum să îmbini dieta cu stilul de viață pentru o sănătate optimă

Nu iau nimic personal

Un lucru aparent nesemnificativ, dar de o importanță majoră în fapt este acela că femeile fericite nu fac atât caz despre o vorba nepotrivită, un gest inadecvat, șamd. Ele știu că lucrurile negative nu sunt despre ele. De ce să se încarce?

Ele sunt responsabile DOAR pentru propriile lor acțiuni, și nu ale altora. 

Spun ce au de spus fără filtru

Femeile împlinite știu că nu au timp de pierdut. Nu fac drame și nici nu complică lucrurile mai mult decât e cazul. Dacă le deranjează ceva, vor spune clar și răspicat ce anume le deranjează. La ele, victimizarea, filtrele nu își au locul. Ele trăiesc liber! Și fără teamă! 

Nu se compară cu celelalte femei și nu sunt într-o competiție cu nimeni

Femeile cu adevărat fericite au încredere în propria persoană. Iar astfel de femei nu se vor compara și nu vor concura niciodată cu alte femei. Ba dimpotrivă! Se vor uita în oglindă știind că doar cu acea imagine trebuie să concureze.

Surse: Huff Post, The Every Girl, INC

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân