Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă sau îți cad dinții. Semnificația celor mai frecvente 7 vise

Care sunt cele mai comune vise pe care le avem în timpul nopții și cum pot fi acestea interpretate? Află răspunsurile în articol!
  • Publicat:
Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă sau îți cad dinții. Semnificația celor mai frecvente 7 vise
Sursa foto: shutterstock

Căzutul în gol, fuga de cineva sau moartea sunt unele dintre cele mai des întâlnite vise pe care le au oamenii. Dar ce semnificație au acestea? Iată câteva dintre cele mai frecvente vise, dar și explicațiile experților pentru fiecare în parte! 

Cele mai comune vise și semnificația lor: ce legătură există între aceste experiențe și viața reală

Ce înseamnă dacă visezi că ești gravidă

Dacă te visezi însărcinată, subconștientul poate încerca, de fapt, să îți transmită alte lucruri. Sarcina în vis poate simboliza un nou început, un proiect nou sau o relație nouă. De asemenea, poate indica și faptul că ai anumite conflicte ori situații de viață neîncheiate.

Ce înseamnă dacă visezi că mori

Faptul că mori într-un vis poate fi corelat cu faptul că în viața ta urmează să se petreacă o schimbare radicală sau că ceva va lua sfârșit: o etapă a vieții, o relație etc. Ca și în cazul visului cu sarcina, acesta poate indica un nou început.

Ce înseamnă dacă visezi că ești înșelată

De cele mai multe ori, înșelatul în vis are legătură cu tine, nu cu partenerul. Poate însemna că te îndoiești de tine, că nu ai suficientă încredere în sine sau că nu te simți suficient de bună pentru partenerul tău. O altă interpretare ar fi legată de faptul că ai înșelat cândva la rândul tău, iar acum stai cu teamă că ți s-ar putea întâmpla și ție oricând.

Ce înseamnă dacă visezi că ești urmărit

Când oamenii visează că sunt urmăriți, acest lucru poate însemna că se tem de schimbare sau că pur și simplu se regăsesc în situații de viață neplăcute, din care își doresc să iasă.

Ce înseamnă dacă visezi că zbori

Dacă și tu ai visat că zbori măcar o singură dată, acest fapt poate marca dorința de evadare dintr-o situație, o relație care nu mai funcționează, o perioadă de criză sau un loc de muncă nesatisfăcător. Înseamnă a te ridica deasupra tuturor, fie ele persoane sau situații de viață, sau a găsi o nouă modalitate de a rezolva sau gestiona o problemă.

Ce înseamnă dacă te visezi goală

Să te visezi goală în public poate indica teama ca ceilalți să nu îți observe punctele vulnerabile, eșecurile, defectele… Să nu te vadă exact așa cum ești, să fii expusă, să te temi de respingere.

Ce înseamnă când cazi într-o prăpastie în vis

Atunci când te visezi căzând în gol, acest lucru poate semnifica faptul că în viața reală te simți pierdută, în nesiguranță. Mai mult, acest vis mai poate indica și a pierde legătura cu cineva, a pierde controlul unei situații sau a pierde o șansă pe care nu o vei mai întâlni curând.

Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții

La fel ca și căzutul în gol, căderea unui dinte poate însemna pierderea controlului sau poate sugera sentimentul de nesiguranță.

Surse: sleepfoundation.com, instyle.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân