Ce consideră bărbații complet neatrăgător la o femeie. Dacă faci asta, pui bărbații pe fugă!

  • Publicat:
Ce consideră bărbații complet neatrăgător la o femeie. Dacă faci asta, pui bărbații pe fugă!
Sursa foto: shutterstock

Ai cunoscut un tip grozav, ați depășit perioada tachinarilor și acum ești gata de angajament. Stop! Fă o pauză! Asigură-te înainte că nu strici începutul unei frumoase povești de dragoste. Ce pare acum perfect, poate dispărea într-o clipită dacă transmiți mesajul eronat. Dacă faci asta, pui bărbații pe fugă!

Spui tuturor prematur că formați un cuplu

V-ați întâlnit de 2-3 ori și deja știe toată familia, toți prietenii despre asta? Chiar și lui îi adresezi deja cuvinte mari? Ei bine, află că niciunui bărbat nu îi place să fie târât într-o relație „forțat”. În realitate, soarta unei relații stă în mâinile unui bărbat. Ca femeie, ai nevoie de timp pentru a te așeza lângă un bărbat. Dă-i acest timp!

Relaxați-vă și bucurați-vă de perioada de dating, de curtare, de cunoaștere și descoperire. Dacă tu pui presiune pe el prea devreme, ei bine, acest comportament nu va face decât să îl îndepărteze.

Ești deja posesivă

Îl întrebi constant unde este, cu cine, de ce? Te comporți de parcă el deja îți aparține? Indiferent care îți sunt intențiile, comportamentul acesta îl va pune pe fugă. Atenție la neatenție!

Poate crezi că așa îi arăți că îți pasă, însă, în realitate el se va simți controlat. Și niciunui bărbat nu îi place să se simtă controlat.

Citește și: Ce tip de femeie preferă bărbaţii?

Îl copleșești emoțional

Îi ceri să îți spună în fiecare zi cât de mult te place? Cât de mult îl atragi? Cerșești complimente, admirație, considerație? Mai mult, și tu îl copleșești cu mici surprize, cu alinturi, etc?

În primele luni de relație, trebuie să vă cunoașteți, nu trebuie să existe grabă. Nu îl forța să facă ce ți-ai dori tu. Lasă să meargă totul de la sine. Lasă-l pe el să facă pași către tine.

Vrei ca el să suporte toate cheltuielile

Te aștepți ca el să plătească tot? Notele de plata la restaurant, vacanțele, cadourile, cumpărăturile, facturile și etc? Ei bine, dacă îl vei trata ca pe un bancomat, și el te va trata ca un produs la raft.

Acest tip de comportament este extrem de respingător pentru un bărbat. În fond, fiecare bărbat caută o femeie alături de care să poată construi. În doi, ai ghicit!

Crezi că ești întregul său univers

Dacă încerci să îl împiedici să se mai vadă cu prietenii sau sau să facă ce odinioară îi făcea plăcere, încă de la primele întâlniri, ei bine… va ieși din relație.

Când vrei un bărbat, îl iei la pachet cu familia sa, cu prietenii săi, cu pasiunile și preocupările sale. Nu există altfel! În fond… nici ție nu ți-ar plăcea să îți impună cineva să nu mai faci un lucru sau să nu te mai vezi cu prietena ta cea mai bună, right?

Citește și: 5 tipuri de femei de care bărbații sunt atrași ca un magnet

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân