5 tipuri de femei de care bărbații sunt atrași ca un magnet

  • Publicat:
5 tipuri de femei de care bărbații sunt atrași ca un magnet
Sursa foto: shutterstock

Potrivit specialiștilor în relațiile de cuplu, bărbații tind să fie mai atrași de anumite categorii de femei. Acestea au cel mai adesea trăsături efervescente, sunt pline de viață, spontane și incitante. Iată ce îi atrage mai exact!

5 tipuri de femei pentru care bărbații nu își pierd interesul niciodată

Femeia captivantă

Bărbații adoră acea femeie care captivează și atrage privirile tuturor prin simpla sa prezență, femeia care este capabilă să țină o conversație care stârnește interesul tuturor. Nimănui nu îi place să stea în preajma unei femei care se laudă și vorbește doar despre sine, care se vaită sau face drame din orice, care face totul despre ea.

Citește și: Ce te face cu adevărat valoroasă, ca femeie?

Femeia pe care o plac toți apropiații săi

Pentru bărbați, un aspect deosebit de important este ca femeia de alături de fie plăcută de prieteni și de familie, ca aleasă lor să se integreze natural. Căci, în timp ce femeile de cele mai multe ori au tendința de a rupe complet legăturile amicale atunci când cunosc un bărbat sau intră într-o relație, ei bine, bărbații se manifestă exact opus, nu iau deloc în calcul să renunțe la prieteni.

Femeia care îi motivează

Bărbații adoră să aibă suport din partea femeii de alături, să aibă un suflet care să îi încurajeze permanent și să îi inspire să devină cea mai bună versiune a lor. Deci e foarte probabil ca un bărbat să nu renunțe niciodată la femeia care îi va aminti mereu de ce este capabil și de ce nu ar trebui să renunțe niciodată.

Femeia independentă

Stabilitatea financiară este foarte importantă într-o relație. Sau, cel puțin, la debutul acesteia. O femeie pe picioarele sale este extrem de atractivă în ochii bărbaților. Fii acea femeie! Indiferent de ce posibilități are partenerul, nu uita să munceșți, să fii independentă de el, să-ti câștigi proprii bani.

Citește și: 6 lucruri pe care femeia modernă nu trebuie să le uite vreodată

Femeia care iubește viața și care se iubește, implicit, pe sine

Bărbații iubesc femeile cu personalitatea spontană, cele cu zâmbetul larg pe buze, cele care adoră să se bucure de viață și care găsesc în fiecare zi un motiv de a zâmbi, de a trăi! Niciun bărbat nu va iubi o femeie posacă, mereu prost dispusă și irascibila.

Surse: City Magazine, Opera, The Healthy Journal

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan