Test de personalitate. Ce vezi prima dată în poză dezvăluie ce fel de om ești

  • Publicat:
Test de personalitate. Ce vezi prima dată în poză dezvăluie ce fel de om ești

Un pinguin sau chipul unui bărbat – ce ai văzut prima dată când ai privit poza? O creatoare de conținut de pe TikTok pe nume Mia Yilin a distribuit această imagine care s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Femeia susține că primul lucru pe care îl vezi în imagine poate dezvălui aspecte ascunse ale personalității tale. Ea spune că alegerea pe care o faci poate să scoată la suprafață fie independența, fie intuiția ta extraordinară.

Dacă ai văzut prima dată un pinguin

În cazul în care ai văzut prima dată pinguinul, Yilin spune că acest lucru denotă „un spirit independent care tânjește după libertate și autonomie”.

Mai mult, spune ea, ești o persoană care excelează atunci când i se oferă șansa de a-și atinge interesele și scopurile.

Există însă și o parte mai puțin pozitivă, și anume că prietenii și apropiații te pot considera o persoană cam distantă, rece.

Dacă ai văzut prima dată chipul unui bărbat

Pe de altă parte, dacă primul lucru pe care l-ai văzut în imagine a fost chipul bărbatului, atunci cel mai probabil „ești o persoană dotată cu un al șaselea simț extraordinar”.

„Intuiția ta este ieșită din comun, dar ai tendința să te îndoiești frecvent de abilitățile tale și cauți permanent validare din partea celorlalți.

Din acest motiv s-ar putea să stai pe gânduri cam mult și să nu te încrezi în instinctele tale”, spune Yilin.

@mia_yilin What’s the first thing you see in this picture? #personalitytest #psychologyfacts #entertainment #funfacts #trending #fyp #fypシ #relationship #fortune #fengshui #wealth #china #chinese #chinesewithmia #mia_yilin #Asian #learnontiktok ♬ original sound – Mia Yilin 💖

Creatoarea de conținut a distribuit pe TikTok și alte imagini care au stârnit interesul internauților. Spre exemplu, în poza de mai jos sunt o pisică și un pește.

Femeia spune că dacă prima dată ai văzut pisica, ești o persoană încăpățânată, puțin cam nerăbdătoare și cam ruptă de realitate, dar iertătoare cu cei care ți-au greșit, câtă vreme scuzele lor sunt sincere.

În schimb, dacă ai văzut prima dată peștele, cel mai probabil ești o persoană care ochește cu ușurință mincinoșii, dar ai tendința să ții în tine tristețea și furia, fiindu-ți teamă să îți arăți emoțiile ca să nu dai semne de vulnerabilitate.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân