6 obiceiuri ale milionarilor – la multe dintre ele nu te așteptai sigur!

  • Publicat:
6 obiceiuri ale milionarilor – la multe dintre ele nu te așteptai sigur!
Sursa foto: shutterstock

Milionarii se împart în două mari categorii: cei care s-au născut așa și cei care au devenit pe cont propriu. Potrivit studiilor, media de vârstă la care cineva poate ajunge milionar este de 57 de ani. Desigur, situațiile diferă în funcție de contextul în care se află fiecare. Astăzi vom vorbi însă de câteva obiceiuri pe care cei mai mulți dintre ei le au. Cu siguranță nu te vei aștepta la ce urmează!

Obiceiuri ale bogătașilor de pretutindeni

Bogăția se cumulează în timp și ani de muncă

Nicio minune nu se întâmplă peste noapte. Averea se strânge și ea în timp, cu atenție sporită către finanțe, economii și alegeri corecte din punct de vedere financiar. Și poate că ai fi surprins, însă oamenii bogați investesc în creșterea și educația lor și își centrează eforturile pe investiții.

Citește și: Schimbările mari încep cu pași mici

Au mai multe surse de venit, multe dintre ele pasive

Oamenii bogați nu se mulțumesc cu un singur venit, o singură sursă de salarizare. Aceștia au multiple surse de venit. Învață constant abilități noi și sunt la curent cu cele mai productive modele de business. Își centrează atenția exclusiv pe acumularea de bunuri care să le aducă bani mai mulți.

Nu își doresc atât de mult să iasă în evidență

Cei mai mulți dintre milionari nu își doresc să iasă în evidență. Ei prețuiesc intimitatea și în timp ce mulți oameni se îndatorează pentru a avea o mașină scumpă sau o casă mare, ei preferă libertatea financiară.

Citește și: 5 pași mici, dar rentabili pe care să îi faci în 2023 pentru a deveni independentă financiar

Au mereu grijă de economiile lor

Oamenii putred de bogați cunosc importanța economiilor. Ei trăiesc cu mult mai puțin decât câștigă. Atunci când obțin sume mari, ei se gândesc în ce ar mai putea investi.

Își setează obiective inteligente

Milionarii își setează de regulă obiective pe termen scurt, mediu și lung. Știu unde vor să ajungă și ce să facă pentru a ajunge acolo. Sunt atenție la sursele lor, la banii și la timpul lor.

Dau greș și învață din greșelile lor

Greșelile sunt inevitabile, chiar și pentru cei mai buni dintre ei. Milionarii acceptă când au un eșec, reflectează atent la ce i-a dus către insucces și învață astfel încât a două oară să nu mai ajungă acolo.

Citește și: Banii – ce cred despre bani oamenii bogați și cum văd banii oamenii săraci

Concluzie

Pentru a conchide, disciplina si invățarea continuă sunt cele mai importante obiceiuri ale oamenilor cu bani. Și cheia reușitei!

Surse: The Street, Business Insider, Entrepreneur

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân