5 motive pentru care o femeie cu adevărat puternică nu se teme de un eventual divorț

  • Publicat:
5 motive pentru care o femeie cu adevărat puternică nu se teme de un eventual divorț
Sursa foto: shutterstock

Nimeni nu se căsătorește cu gândul că într-o bună zi va divorța. Cu toate acestea, oamenii se despart atunci când nu „merg” în aceeași direcție. Iar divorțul este un lucru care se întâmplă. Iată motivele pentru care o femeie puternică nu se va teme niciodată să pună punct unei căsnicii care nu mai funcționează.

5 motive pentru care o femeie puternică nu se teme să divorțeze

Nu are de ce să tolereze lucrurile care nu îi fac bine

Dacă relația aceea frumoasă de la început s-a transformat într-una plină de reproșuri, de critică, de certuri interminabile și de nopți petrecute plângând, e timpul să pui punct. O femeie puternică nu va rămâne niciodată într-un loc în care nu se mai simte apreciată, valorizată și tratată bine de către partener. Un nou început nu o sperie.

Citește și: 5 motive pentru care este mai bine să divorțezi decât să trăiești într-o căsnicie deficitară

Știe cât merită și nu se va opri până nu va obține asta

O femeie puternică știe cât valorează. Își va depăși condiția și va face ceea ce este cel mai benefic pentru ea. Chiar dacă inițial un divorț va părea un capăt de lume, nu va fi. Va fi doar o eliberare conștientă și o șansă extraordinară pentru un nou început. Mai sănătos, mai vital, mai prosper!

Mai bine singură decât într-o relație neîmplinită

O femeie care își cunoaște adevărata valoare nu se va teme să pună punct unei căsnicii și să rămână singură pentru o vreme. Știe deja că o relație nefericită este cu mult mai neplăcută decât singurătatea. Va ști că partenerul potrivit va veni într-o zi, dar până atunci, va îmbrățișa liniștea și solitudinea.

Citește și: Cum să te întorci la singurătate după o relaţie lungă

Divorțul o pregătește, de cele mai multe ori, pentru partenerul potrivit

Ideea potrivit căreia trebuie să rămâi într-o căsnicie indiferent de cum funcționează aceasta, doar datorita faptului că v-ați unit destinele în față lui Dumnezeu, este complet eronată. Realitatea este că nimeni nu este de neînlocuit. Știi acum de ce anume trebuie să te ferești și ce calități îți dorești de la viitorul tău partener. Acționează în consecință!

Surse: Prevention, Psych Central, Marriage

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân