5 moduri prin care oamenii bogați ajung să aibă disciplină financiară

  • Publicat:
5 moduri prin care oamenii bogați ajung să aibă disciplină financiară
Sursa foto: shutterstock

O viață disciplinată financiar înseamnă CONFORT. În primul rând mental. Dacă ajungi să îți gestionezi eficient banii, drumul spre abundență va fi pavat cu succes!

O viață disciplinată financiar are 5 mari secrete

Elimină convingerile limitative despre bani

Toți oamenii bogați susțin faptul că banii lucrează pentru ei și nu viceversa. Niciodată nu vei auzi un om înstărit, un om realizat spunând „Banii se câștigă greu” sau „Banii aduc necazuri”. Acestea sunt doar convingeri limitative despre bani, transmise din generație în generație. Renunță la ele!

Înconjoară-te de învingători

Fii în preajma celor ce au succes, celor ce cresc permanent, celor mai sus ca tine. Doar de la ei ai ce învăța! Știi vorba aia… Dacă ești cel mai deștept dintr-o cameră, te afli în camera greșită.

Oamenii sunt ca lifturile: ori te duc în sus, ori te duc în jos. Ai grijă să iei liftul care te duce suficient de sus ca să vezi orizontul.

Acordă-ți timp pentru a vedea unde ai ajuns, practică recunoștința

Recunoștința este deosebit de importantă pentru a avea o viață disciplinată financiar. Cum vei ști că ai evoluat și că ești pe drumul cel bun? Uitându-te în spate! Și aducând mulțumire Universului și Divinității pentru tot ceea ce ai, pentru tot ceea ce ești.

Descoperă-ți stilul de funcționare

Există mai multe moduri, diferite unul de celălalt, de gestionare a banilor, a resurselor. Cheia pentru a alege cea mai bună cale este să faci totul așa cum simți, nu cum îți spun alții să o faci.

Adu-ți aminte că la școală aveai propriul tău ritm de învățare. Așa trebuie să procedezi și în gestionare finanțelor.

Oferă și altora din înțelepciunea ta, dar și din câștigurile tale

Cei mai mulți oameni cu adevărat realizați îți vor spune că banii au venit către ei mai abitir atunci când au dăruit. Principiul zeciuielii. Nu trebuie, desigur, să donezi sume colosale, poți să participi de pildă la o acțiune de voluntariat sau, pur și simplu, să ajuți un seamăn la nevoie. Vei vedea că totul se va întoarce înzecit la tine!

Citește și: Cum să atragi banii? 6 principii pentru a aduce abundența în viața ta

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân