Te-ai despărțit și locuiești singură? Ai (și) motive de bucurie

Să locuiești singur(ă) este o ocazie extraordinară de a te cunoaște mai bine. Poate unica pe care o ai la maturitate!
  • Publicat:
Te-ai despărțit și locuiești singură? Ai (și) motive de bucurie
foto: Shutterstock

Pentru multe persoane, să locuiască singure este trist. Pentru altele o bucurie. Una foarte mare chiar. Indiferent de perioada pe care o traversezi trebuie să te simți bine în compania ta în primul rând. Sau să înveți asta. Și să profiți de timpul pe care îl ai spre a te bucura de viață.

Persoanele care au ieșit dintr-o relație și sunt nevoite să se mute singure, posibil să aibă un șoc atunci când chiar se văd singure într-o casă nouă, pe alocuri goală. Gol în suflet, gol în apartament… Însă este și o sansă extraordinară de a lua totul de capăt și da un sens nou vieții. Cu siguranță, pe măsură ce trece timpul, golurile se umplu și viața devine iar strălucitoare.

De ce să te bucuri că ai ocazia să locuiești singur?

În primul rând, în pandemie multe persoane care locuiesc cu multe persoane se simt mult mai stresate în ceea ce privește riscul de infecție cu coronavirus. Evident, nu acesta trebuie să fie motivul pentru care să alegi să plătești de unul singur chiria sau ratele la o casă…Dar poate oferi un confort psihologic pentru cei anxioși în legătură cu boala. De asemenea, viața este în continuă mișcare. Ține legătura cu cei dragi, dar lucrează și în direcția stabillirii unor noi conexiuni.

O perioadă unică pentru a face ceea ce îți dorești cu adevărat în timpul tău liber

Cel mai probabil nu vei locui singură mereu. Așadar, este o perioadă bună să petreci mai mult timp cu tine însăți.

Să faci cursuri de dezvoltare personală.

Să mănânci ceea ce îți place.

Să inviți prieteni pe la tine.

Este o perioadă bună să dansezi când vrei tu și pe ce muzică vrei? Apropo, 10 minute de dans pe zi fac minuni în ceea ce privește starea de spirit.

Poți decora casa exact așa cum ai visat dintotdeauna!

Te poți bucura de fiecare spațiu din casa ta doar pentru tine în orice moment!

O oportunitate de a alege un job mai bine plătit

De asemenea, să locuiești singur presupune cheltuili mai mari, duble dacă obișnuiai să le împarți cu cineva. Asta înseamnă o responsabilitate mai mare, dar și o dorință mai mare de a avansa în carieră. De a câștiga noi proiecte care să îți asigure venituri bănești.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”