Ai grijă de sănătatea sufletului tău și încarcă-te pozitiv la jocul terapeutic al flăcărilor șemineului decorativ bio! (P)

Aceste șemine decorative sunt soluția perfectă pentru iubitorii momentelor magice, petrecute în familie sau în compania persoanei iubite!
  • Publicat:
Ai grijă de sănătatea sufletului tău și încarcă-te pozitiv la jocul terapeutic al flăcărilor șemineului decorativ bio! (P)

Când vine vorba despre sesiuni de relaxare terapeutică, despre micile plăceri ale sufletului ce reușesc să te încarce cu vibrații pozitive și bucurie, șemineele decorative devin soluția perfectă pentru iubitorii momentelor magice, petrecute în familie sau în compania persoanei iubite! În plus, pe lângă toate aceste beneficii de sănătate mentală, un astfel de dispozitiv special ajută și la decorarea cu stil, oferind acel plus de căldură, intimitate și confort, inclusiv în sufrageria, balconul sau baia privată a apartamentului tău de la bloc. 

Atractive și sigure, șemineele decorative reușesc să reproducă experiența propusă de șemineul sau soba pe lemne tradițională, direct la tine acasă, dar la costuri mult mai mici și cu eforturi de întreținere, minime. Șemineul decorativ este alegerea preferată de arhitecții și designerii de interior, care doresc să imprime personalitate și stil spațiului locuibil dintr-un apartament la bloc sau chiar și la exteriorul unei grădini la casă.

Apelând la specialiștii PEFOC, echipă de meșteri autorizați cu peste două decenii de activitate și unii dintre liderii pieței de soluții și montaj profesional al dispozitivelor termice alternative din România, aflăm că aceste șeminee decorative de înaltă calitate se împart în 3 mari categorii: șeminee electrice, șeminee de exterior și, nu în ultimul rând, șeminee bio.

În continuare vom vorbi mai pe larg despre magia bioșemineelor care funcționează pe bază de bioetanol și despre potențialul incredibil de design al acestor dispozitive perfecte în decorul oricărui tip de locuință.

Așadar, șemineele bio (cunoscute și sub denumirea de seminee de gradina cu bioetanol, șemineu cu etanol, șemineu fals etc.) este un tip de șemineu care arde un combustibil prietenos cu natura: bioetanol sau alcool denaturat, care are și rol demonstrat terapeutic, împrospătând aerul din încăpere. Acest șemineu deco nu necesită un coș de fum, oferă o flacără reală, dar sigură, ceea ce-i va permite instalarea oriunde la interiorul căminului tău!

Șeminee bio ușor de instalat

Bioșemineele pot fi instalate aproape oriunde (încastrate sau ca parte a unui mobilier), atât timp cât suprafața înconjurătoare este fabricată din material neinflamabil. Bioetanolul ca și combustibil permite un montaj facil, fără nevoia unui coș de fum.

Versatilitate la utilizare

Bioșemineele sunt ideale și pentru aplicații în spații publice, cum ar fi restaurante, hoteluri, SPA-uri și clădiri de birouri, unde personalul variază de obicei, iar continuitatea în ușurința de funcționare este esențială.

Bioșemineul se alimentează direct din sticla de bioetanol, iar o singură umplere poate asigura arderea îndelungată. Pentru mai multă comoditate, la șemineele automate se poate conecta un sistem extern de reumplere a combustibilului cu rezervor de capacitate mai mare.

Tehnologie inteligentă hi-tech

Afișajul digital și telecomanda oferă confort în utilizare, permițând modificarea setărilor direct din confortul canapelei. Beneficiind de un ecran LCD cu reglaj de temperatură, aprinderea flăcării se realizează folosind o brichetă specială. Indiferent că alegeți instalarea de șeminee pe colț, pe perete sau încastrate direct în mobilier, toate sunt la fel de ușor de folosit.

Oferta sibienilor de la PEFOC cuprinde un spectru și mai larg de soluții și dispozitive termice premium. Așadar, site-ul www.pefoc.ro devine „casa” virtuală a peste 9.00 de produse și accesorii termice, disponibile din stoc propriu.

Poți alege după preferințe și buget, dintr-o gamă largă de șeminee clasice pe lemne, gaz sau pe peleți, sobe moderne sau cu aspect rustic, termoșeminee, coșuri de fum premium sau alte accesorii și materiale necesare construcției proiectului tău perfect.

În plus, beneficiezi de transport gratuit și prompt, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, practic: „Noi facem tot, tu pui pe foc!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân