Descoperă proprietățile terapeutice ale bioșemineului cu flacără ecologică! (P)

16.11.2021
Descoperă proprietățile terapeutice ale bioșemineului cu flacără ecologică! (P)

Locul celor mai bune soluții termice alternative și decorative de calitate premium, care funcționează în deplină siguranță și confort, se află în cadrul echipei de meșteri PEFOC!

Pe lângă oferta completă de șeminee pe lemne, gaz sau peleți, modele performante de termosemineu pe peleti, coșuri de fum ceramice sau din inox, profesioniștii sibieni ne prezintă noua gamă de bioșeminee decorative ce funcționeaza pe bază de bioethanol – șeminee speciale care, pe lângă designul spectaculos, au și proprietăți terapeutice datorită arderii cu flacără ecologică.

Achiziția acestor tipuri de șeminee sunt perfecte mai ales pentru cei care locuiesc într-un apartament la bloc și nu au posibilitatea să trăiască experiența unui șemineu veritabil pe lemne. Așadar, dacă vrei un șemineu extrem de accesibil, dar în același timp calitativ, amplasat pe colț sau construit în rigips, șemineul cu bioetanol devine soluția perfectă!

Așa cum ne-am dat seama încă din denumirea lui, acest dispozitiv inedit funcționează pe bază de biocombustibil. Bioetanolul este o substanță non-toxică, care nu afectează sănătatea omului și a mediului înconjurător, ba chiar dimpotrivă, îmbunătățește calitatea și odorizează natural aerul din încăperea unde este folosit!

Calitatea superioară a manoperei, siguranța, designul contemporan și ușurința utilizării, reprezintă doar câteva avantaje ale acestui tip de semineu ieftin, care te va cuceri cu farmecul unic. Ușor de montat și întreținut, șemineul fals este disponibil în oferta profesioniștilor sibieni de la Pefoc, într-o varietate generoasă de forme și dimensiuni, dintre care amintim bioșeminee de perete, bioșeminee mobile sau cele încorporabile, de tip portal.

Bioșemineul este prieten cu mediul înconjurător

Șemineul cu biocarburant emite căldură, aburi și cantități neglijabile de dioxid de carbon, similare cu cele ale aerului pe care îl expirăm. Bio-combustibilul conține numai produse de origine naturală și se bucură de aprobare europeană NIH.

Are grijă de sănătatea noastră grație proprietăților terapeutice ale flăcării ecologice

Un șemineu cu biocombustibil îmbunătățește umiditatea aerului în interior și este potrivit pentru aromaterapie – un efect care prezintă o mulțime de avantaje pentru sănătate: îmbunătățește concentrarea; împrospătează aerul din încăpere ca o alternativă naturală la odorizantele chimice; oxigenează creierul și se bucură de o serie întreagă de alte beneficii terapeutice.

Încălzește-te natural

100% din căldură produsă în procesul de ardere al biocombustibilului este emisă în interiorul încăperii în care este amplasat șemineul, astfel încât acesta poate fi utilizat și ca sursă suplimentară de căldură în spațiile mici.

Te bucuri de un design atractiv

Șemineele cu biocombustibil vă permit să vă bucurați de frumusețea flăcării naturale în orice spațiu, de la apartamente până la case, grădini, terase, hoteluri și restaurante. Datorită caracterului lor decorativ versatil, aceste bioșemineele se bucură de design-uri atractive și sunt disponibile într-o multitudine de forme și dimensiuni. Și pentru a spori farmecul, acestuia i se poate adăuga inclusiv un modul cu sunet, pentru ca senzația de lemne care ard pe foc să fie cât se poate de autentică și din punct de vedere auditiv.

În plus, în oferta magazinului virtual pefoc.ro ai la dispoziție, la prețuri pentru fiecare buzunar, o gamă completă de peste 9000 de articole și focare de șeminee premium pe lemne, gaz sau peleți, coșuri de fum ceramice sau din inox, șeminee electrice, accesorii și materiale dedicate universului termic, alături de o mulțime de alte elemente decorative, care vin să completeze designul încăperii și cadrul în care va fi amplasat primul tău șemineu spectaculos!

Recomandare video
Dr. Simona Fătulescu: ce probleme pot ascunde durerile de genunchi