Cum trebuie să fie patul ca să ai parte de cel mai bun somn (P)

  • Publicat:
Cum trebuie să fie patul ca să ai parte de cel mai bun somn (P)

Se spune că oamenii dorm într-o viaţă, în medie, 25 de ani. Ar fi păcat să-şi petreacă tot acest timp dormind inconfortabil, nu-i aşa? Un somn bun are consecinţe imediate asupra stării de sănătate, ajutând creierul şi întregul organism să se dezvolte armonios şi să funcţioneze la capacitate normală. Dar cum se poate ajunge la îmbunătăţirea calităţii somnului? Ei bine, patul este elementul esenţial care contribuie decisiv la un somn de calitate.

Pe site-ul www.Rame-Pat.ro sunt disponibile mai multe produse care vor transforma cele câteva ore de odihnă într-un adevărat ritual ce instalează calmul și relaxarea: paturi cu somiera sau clasice, rabatabile, electrice, matrimoniale sau pentru copii, din colecţii care sunt îmbogăţite în permanenţă pentru toate preferinţele.

Care sunt saltelele potrivite pentru un somn… de vis?

Pentru a fi indus somnul, este nevoie că salteaua să fie una de calitate, suficient de rigidă încât să asigure susţinerea normală a coloanei vertebrale, dar şi suficient de moale, pentru că persoană să se „afunde” în lumea viselor.

Pe site-ul mai sus amintit se găsesc saltele din spumă poliuretanică, pentru un plus de confort şi o senzaţie pe care mulţi oameni o cataloghează drept ca dormind pe un nor pufos într-o zi de vară sau saltele medicinale, mai tari, pentru cei care au probleme cu spatele.

Persoanele care vor o experienţă completă de calm şi relaxare la superlativ pot opta pentru saltelele premium, confecţionate din latex sau din fibră de cocos.

Experienţa de mai bine de 10 ani a companiei Rame-Pat.ro a contribuit decisiv la îmbunătăţirea permanentă a produselor, astfel încât acestea să asigure avantaje majore pentru sănătatea, bunăstarea şi relaxarea tuturor oamenilor.

Pilotele, la fel de importante ca patul

Pe lângă saltele, un alt aspect de care trebuie să ţină cont oamenii în amenajarea patului pentru un somn ca al unui prunc este şi alegerea unor pilote de pat realizate din materiale naturale, uşoare, adecvate fiecărui anotimp.

Pe site-ul Rame Pat pot fi căutate pilote din puf şi pene de gâscă sau din lana naturală, de vară sau de iarnă, astfel încât preferinţele fiecărui client să fie satisfăcute.

Şi dacă s-a văzut că pilota are un rol foarte important pentru un somn odihnitor, unii oameni neputând adormi dacă nu se învelesc, fie chiar şi cu un cearșaf uşor, esenţiale sunt şi acele perne care oferă o senzaţie nepreţuită atunci când este aşezat capul pe ele. Sănătate şi confort, acestea sunt atributele pernelor de pe Rame Pat. Realizate din bumbac şi microfibra, cu spumă cu memorie şi puf de gaşcă, cu umplutură siliconică sau hipoalergenică, pernele sunt perfecte pentru o experienţă de relaxare absolută.

Un pat bine ales, în acord cu nevoie şi preferinţele fiecărei persoane, este esenţial pentru un somn de calitate. Pentru instalarea rapidă sau îmbunătăţirea calităţii acestuia, se mai poate recurge şi la alte artificii, precum: o temperatură mai scăzută decât în mod normal în dormitor, evitarea ecranelor cu lumină albastră cu cel puţin o oră înainte de aşezarea în pat şi evitarea unor mâncăruri consistente cu două sau chiar trei ore înainte de a adormi.

Beneficiile somnului vor apărea în scurt timp: concentrare, atenţie, reglare emoţională, putere de muncă, minte mai limpede.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân