50 de căţei care topesc inima oricui – Galerie FOTO

Căţelul, cel mai bun prieten al omului, deşi se prezintă sub diverse rase, este unul dintre cele mai frumoase şi afectuoase animale de pe planetă. Nu există supărare care să nu poată fi ştearsă din minte atunci când patrupedul de uită galeş în ochii stăpânului şi cere o mângâiere.

Căţelul, cel mai bun prieten al omului, deşi se prezintă sub diverse rase, este unul dintre cele mai frumoase şi afectuoase animale de pe planetă.

Nu există supărare care să nu poată fi ştearsă din minte atunci când patrupedul se uită galeş în ochii stăpânului şi cere o mângâiere.


De fapt, studii ştiinţifice au demonstrat că animalele de companie, fie că vorbim de pisici sau căţei, au o mare putere de a ne descreţi frunţile şi ne destresează, ajutându-ne să ne găsim echilibrul interior şi calmul de care avem atâta nevoie într-o lume pe repede înainte.

Chiar dacă nu aveţi un căţel acasă, sigur veţi avea un zâmbet pe faţă după ce veţi intra în galeria FOTO special pregătită pentru voi cu 50 cei mai drăgălaşi, amuzanţi şi prostuţi căţei din câţi s-au văzut 🙂

 

Pagina 1 din 2
Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism
Recomandări: