50 de căţei care topesc inima oricui – Galerie FOTO

Căţelul, cel mai bun prieten al omului, deşi se prezintă sub diverse rase, este unul dintre cele mai frumoase şi afectuoase animale de pe planetă. Nu există supărare care să nu poată fi ştearsă din minte atunci când patrupedul de uită galeş în ochii stăpânului şi cere o mângâiere.
  • Publicat:

Căţelul, cel mai bun prieten al omului, deşi se prezintă sub diverse rase, este unul dintre cele mai frumoase şi afectuoase animale de pe planetă.

Nu există supărare care să nu poată fi ştearsă din minte atunci când patrupedul se uită galeş în ochii stăpânului şi cere o mângâiere.


De fapt, studii ştiinţifice au demonstrat că animalele de companie, fie că vorbim de pisici sau căţei, au o mare putere de a ne descreţi frunţile şi ne destresează, ajutându-ne să ne găsim echilibrul interior şi calmul de care avem atâta nevoie într-o lume pe repede înainte.

Chiar dacă nu aveţi un căţel acasă, sigur veţi avea un zâmbet pe faţă după ce veţi intra în galeria FOTO special pregătită pentru voi cu 50 cei mai drăgălaşi, amuzanţi şi prostuţi căţei din câţi s-au văzut 🙂

 

Sursa Foto: cutestpaw.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân