(P) SensoDays si Hansgrohe iti amenajeaza baia cu stil!

Bucuresti, 15 mai, 2014: Sensodays.ro si Hansgrohe iti recomanda idei de amenajare pentru baie cu produse variate si cele mai bune preturi din piata.
  • Publicat:
(P) SensoDays si Hansgrohe iti amenajeaza baia cu stil!

Bucuresti, 15 mai, 2014: Sensodays.ro si Hansgrohe  iti recomanda idei de amenajare pentru baie cu produse variate si cele mai bune preturi din piata.

SensoDays.ro este siteul de e-commerce cu cele mai bune preturi la o larga gama de produse de lux pentru casa iar Hansgrohe este specialistul international recunoscut pentru cele mai moderne tehnologii de dus, design inovator si o functionalitate deosebita. Colaborarea dintre magazinul online si producatorul german rezulta intr-un mod mai placut de a incepe si de a duce la bun sfarsit o zi plina, de om activ.

Specialistul Hansgrohe propune solutii de lux, transformand baia intr-o petrecere zilnica ce poate fi reglata tinandu-se cont de mai multi parametri: moment al zilei, stare de spirit si personalitate. De-a lungul timpului, compania Hansgrohe a demonstrat stiinta sa de a combina rafinamentul cu eficienta.

hansgroheIn acest demers, a identificat trei tipuri de comportamente ale oamenilor care fac dus. In urma unor cercetari complexe, sofisticatul brand a raspuns fiecarei tipologii in mod ingenios, imbinand intr-o singura para de dus trei tipuri de jeturi de apa. Astfel, colectia RainDance de la Hansgrohe propune aceste tipuri de setari, cu rol bine determinat in crearea celor trei tipuri de senzatii. 

Prima tipologie legata de modul de folosire a dusului este reprezentata, spun specialistii, de persoanele mereu grabite, obsedate de eficienta, care prefera jeturile rapide, capabile sa curete in cateva secunde din crestetul capului si pana in varful degetelor samponul de pe par, balsamul si gelul de dus. Acest rezultat poate fi obtinut cu ajutorul jetului puternic Rain Spray.

Al doilea tip de comportament sub dus este al celor care se relaxeaza cu ajutorul jetului imbogatit cu aer iar primii clienti din aceasta categorie sunt chiar copiii. Tipul de jet potrivit acestei experiente este Rain Air. Al treilea tip de comportament sub dus este sustinut de cei care doresc sa relaxeze anumiti muschi si anumite tensiuni ale corpului. Acestia pot alege Whirl jet-ul, cu o putere amplificata, care maseaza profund.

Pentru ca rafinamentul sa fie maxim, schimbarea intre aceste jet-uri se face simplu, prin butonul Select, incorporat in manerul dusului. Dar vestea cea mai buna abia acum vine: la modelul Raindance Select 120, aflat pe Sensodays.ro intr-o oferta speciala cu discount 50%.

Daca nici nemtii nu stiu cum se face un dus pe cinste, atunci cine? Si daca asta tehnologia sofisticata Hansgrohe nu este de gasit pe Sensodays.ro, atunci unde? Acum este momentul sa deschideti un nou capitol in viata dumneavoastra.


***
SensoDays apartine grupului International Transactions & Services SA, ce detine o experienta de peste 8 ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii, de la electro – IT pana la articole pentru baie si bucatarie, ingrijire personala, parfumuri si cosmetice

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cum să ai cea mai frumoasă grădină!
Cum să ai cea mai frumoasă grădină!
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”