5 alimente care conţin probiotice, bacteriile care protejează sistemul imunitar!

Deficienta in organism a probioticelor reprezinta principala cauza a problemelor digestive, dar si a scaderii imunitatii. Vezi care sunt cele 5 alimente bogate in probiotice.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Sănătatea întregului nostru organism poate depinde doar de câteva mici microorganisme: probioticele! Aceste bacterii benefice care trăiesc în intestine au un rol important în digestie, dar stimulează şi sistemul imunitar, producţia de anticorpi, combat infecţiile şi au acţiune antivirală. Deficienţa în organism a probioticelor reprezintă principala cauză a problemelor digestive şi a scăderii imunităţii.

Totuşi, vestea bună este că aceste ajutoare esenţiale sistemului de apărare pot fi integrate cu uşurinţă în dieta zilnică prin consumul anumitor alimente.

Vezi în GALERIA FOTO 5 alimente şi băuturi bogate în probiotice!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați de starea de bine a românilor. Ține legătura cu medici din toate domeniile și ...
citește mai mult
Recomandare video
Protecția solară pe înțelesul tuturor