Pentru faza a doua:
Brocoli si varza contin compusi naturali de sulf.
Ouale contin metionina, un compus de sulf ce ajuta la detoxifiere.
Nucile sunt surse de seleniu.
Ceapa are compusi de sulf, dar sunt si o sursa de glutation.
Sparanghelul, pepenele verde, papaya si avocado sunt surse naturale bogate in glutation.
Ciupercile au o cantitate mare de acid glutamic, necesar pentru a produce glutationul.
Alimente necesare pentru sanatatea generala a ficatului:
Fasolea contine lecitina ce ajuta ficatul sa dizolve grasimile si ajuta la reducerea nivelului ridicat al colesterolului. Lecitina ajuta si la mentinerea sanatatii membranei din jurul celulelor hepatice.
Piperul rosu contine multe fitochimicale, inclusib betacaroten si luteina si e o sursa bogata de vitamine B, C si E. In plus, ajuta la digestie.
Lamaia verde este un aliment amar, acid, folositoare pentru curatarea generala a corpului.
Nucile sunt o sursa de arginina ce ajuta ficatul la detoxifierea de amoniac. Sunt si o sursa bogata de acizi grasi Omega 3.
Semintele de chimen contin multe flavonoide si carotenoizi ce actioneaza ca antioxidanti.