Dr. Olivia Timnea: alimentele bogate în calciu VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Olivia Timnea a trecut în revistă lista alimentelor bogate în calciu, în cadrul în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a VI-a, organizat de "Ce se întâmplă, doctore?".
24.10.2019

Ediţia a VI-a a conferinţei Mama şi copilul, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO şi le-a avut ca invitate pe Dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, Dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie şi Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog. În această ediţie, s-au abordat teme care au vizat îngrijirea orală şi alimentaţia echilibrată la copii, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Un subiect extrem de important pentru sănătatea şi dezvoltarea armonioasă a copiilor a fost şi aportul corect de calciu, alimentele şi suplimentele fiind surse bune pentru copii la orice vârstă. Dr. Olivia Timnea oferă în materialul video informaţii despre cele mai bune surse de calciu pentru copii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: