Dr. Mihaela Bilic: importanţa fibrelor în alimentaţie VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie, explică roul fibrelor în organism şi importanţa lor pentru o alimentaţie şi o greutate optime.

Pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa, a avut loc cea de-a VI-a ediţie din seria evenimentelor BE FIT organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Fanii platformei numărul 1 de lifestyle sănătos din România, www.csid.ro, au aflat de la speakerii conferinţei informaţii preţioase despre cum putem slăbi şi cum ne putem menţine greutatea optimă prin dietă şi sport.

Evenimentul a constat într-o oră de conferinţă şi o oră de mişcare, activitatea fizică având şi o componentă caritabilă. Cu ajutorul unei aplicaţii disponibile la Pescariu Sports&Spa, activitatea fizică făcută de fiecare participant la conferinţă a fost convertită în donaţii constând în produse alimentare din partea Râureni. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID şi Bianca Poptean, senior editor CSID, iar unul dintre speakerii invitaţi a fost şi medicul nutriţionist Mihaela Bilic. Specialistul a oferit participanţilor informaţii despre slăbire eficientă, dar şi despre modul cum trebuie să relaţionăm cu mâncarea şi obiceiurile care ne pot îngrăşa. O componentă importantă a alimentaţiei sănătoase o reprezintă aportul de fibre, iar medicul explică în materialul video importanţa fibrelor în dietă!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Mihaela Bilic - Medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice
Mihaela Bilic este unul dintre cei mai apreciați și căutați nutriționiști din țară. De profesie medic, ea a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, în anul 1996. Și-a efectuat rezidenţiatul în Secţia de Diabet şi Boli de Nutriţie a Spitalului ...
citește mai mult
Recomandări: