Dr. Antoanela Curici: testele genetice pentru persoanele cu exces ponderal VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Dr. Antoanela Curici, medic primar medicină de laborator şi director medical Synevo România, explică modul cum moştenirea genetică poate contribui semnifictaiv la îngrăşare, în condiţiile unui stil de viaţă dezechilibrat.

Pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa, a avut loc cea de-a VI-a ediţie din seria evenimentelor BE FIT organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Evenimentul a adus faţă în faţă fanii platformei „Ce se întâmplă, doctore?”cu specialişti care au oferit celor prezenţi informaţii preţioase despre obiceiurile care ne pot îngrăşa, dar şi soluţii despre cum putem obţine şi menţine greutatea optimă.

Evenimentul a avut două părţi: conferinţa propriu-zisă şi o oră de mişcare, activitatea fizică având şi o componentă caritabilă, întrucât mişcările făcute de fiecare participant la conferinţa s-au transformat în donaţii constând în produse alimentare din partea Râureni. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID şi Bianca Poptean, senior editor CSID, iar unul dintre medicii invitaţi a fost Antoanela Curici, Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România. Dr. Antoanela Curici a vorbit în cadrul conferinţei despre testele genetice care ne pot ajuta să adoptăm programe de dietă şi sport personalizate. Acestea se recomandă mai ales persoanelor cu exces ponderal şi celor cu obezitate la care dietele nu dau rezultate. Anumite modificări genetice sunt corelate cu depunerile de grăsimi în jurul organelor, cu efectul yo-yo, dar şi cu bulimia. Mai multe informaţii despre testele genetice care pot fi făcute de către cei care vpr să scape de kilogramele în plus ne oferă în interviul video medicul Antoanela Curici!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Antoanela Curici - Medic primar medicină de laborator
Dr. Antoanela Curici este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu experiență de peste 12 ani în medicina de laborator, cea mai mare parte a activității în acest domeniu fiind asociată Laboratorului Central ...
citește mai mult
Recomandări: