Dr. Mihaela Bilic: cum acţionează fibrele în organism VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Dr. Mihaela Bilic a explicat în cadrul evenimentului BE FIT organizat de "Ce se întâmplă, doctore?" modul cum acţionează fibrele în organism.
  • Publicat:

Pe 5 octombrie, a avut loc cea de-a VI-a ediţie a evenimentului BE FIT, organizat de ”Ce se întâmplă, Doctore?” la Pescariu Sports&Spa. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură. Evenimentul s-a încheiat cu o oră de sport, iar mişcările participanţilor au fost contorizate printr-o aplicaţie şi s-au transformat în donaţii constând în alimente oferite de Râureni unui cămin pentru persoanele în vârstă.

Printre speakerii invitaţi la conferinţă a fost şi dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie, care a oferit celor prezenţi informaţii despre obiceiurile alimentare care ne îngraşă, despre strategiile pe termen lung care ne pot ajuta să ne menţinem greutatea optimă, dar şi despre anumite elemente care nu trebuie să lipsească din dieta. Printre acestea se numără fibrele din legume, fructe şi suplimente, care sunt hrană pentru bacteriile sănătoase şi favorizează tranzitul intestinal! Mai multe informaţii despre importanţa fibrelor în dietă ne oferă medicul Mihaela Bilic în materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: