Cum a fost atmosfera la a VI a ediţie BE FIT, eveniment organizat de „Ce se întâmplă, doctore?” VIDEO

În cadrul celei de-a VI-a ediţii a evenimentelor BE FIT, organizate de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, care a avut loc pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa, participanţii au putut face şi o oră de sport.

Cea de-a VI-a ediţie a evenimentului BE FIT organizat de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură. Speakerii invitaţi au fost Antoanela Curici, Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România, dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie şi Adrian Dumitru, Personal Trainer, Fitness & Nutrition Coach, în cadrul Pescariu Sports&Spa.

Dacă în prima parte a evenimentului, participanţii au ascultat sfaturile specialiştilor în ceea ce priveşte dieta, sportul şi testele genetice care ne pot ajuta să adoptăm un stil de viaţă sănătos, în a doua parte, cei prezenţi au participat la diverse programe de sport care au avut şi o componentă caritabilă. Mişcările făcute au fost contorizate şi s-au transformat în produse alimentare, donate de Raureni – cu drag din natură către un cămin pentru persoane în vârstă. Iată câteva imagini surprinse în timpul antrenamentelor care s-au făcut sub supravegherea antrenorilor din cadrul Pescariu Sports&Spa!