Dr. Asma Năstase: dulciurile periculoase pentru dinţi VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Asma Năstase, medic specialist pedodont, a explicat cum trebuie consumate dulciurile de către copii pentru a nu le afecta sănătatea dinţilor.

Ediţia a VI-a a conferinţei Mama şi copilul, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO. Medicii invitaţi ca speakeri la eveniment au fost Dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, Dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie şi Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog. În această ediţie, s-au abordat teme care au vizat îngrijirea orală şi alimentaţia echilibrată la copii, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

În cadrul conferinţei, dr. Asma Năstase a trecut în revistă cele mai importante reguli de îngirjire a danturii la copii, iar impactul consumului de dulciuri a fost explicat pe lar. Medicul oferă în materialul video câteva sfaturi despre cum trebuie consumate dulciurile pentru a nu afecta dinţii copiilor!

 

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism
Recomandări: