Dr. Asma Năstase: cele mai bune produse de igienă dentară pentru copii VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Asma Năstase, medic specialist pedodont, explică pe larg care sunt cele mai bune produse de igienă dentară pentru copii.

Participantă ca speaker la ediţia a VI-a a conferinţei „Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, pe 17 octombrie la Veranda Mall, dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, a explicat părinţilor prezenţi la eveniment care sunt cele mai bune produse de igienă orală pentru copii. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Dr. Asma Năstase a accentuat şi asupra importanţei efectuării igienei dentare în funcţie de vârstă, cu paste şi produse care nu conţin fluor, concepute special pentru copii. De asemenea, o soluţie bună este şi apa de gură pentru copii, cu revelator de placă bacteriană, cum este DONTODENT. Mai multe informaţii oferă specialistul în materialul video realizat în cadrul evenimentului!