Dr. Asma Năstase: cele mai bune produse de igienă dentară pentru copii VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Asma Năstase, medic specialist pedodont, explică pe larg care sunt cele mai bune produse de igienă dentară pentru copii.
  • Publicat:

Participantă ca speaker la ediţia a VI-a a conferinţei „Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, pe 17 octombrie la Veranda Mall, dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, a explicat părinţilor prezenţi la eveniment care sunt cele mai bune produse de igienă orală pentru copii. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Dr. Asma Năstase a accentuat şi asupra importanţei efectuării igienei dentare în funcţie de vârstă, cu paste şi produse care nu conţin fluor, concepute special pentru copii. De asemenea, o soluţie bună este şi apa de gură pentru copii, cu revelator de placă bacteriană, cum este DONTODENT. Mai multe informaţii oferă specialistul în materialul video realizat în cadrul evenimentului!

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: