Cum a fost atmosfera la cea de-a şasea ediţie a evenimentelor „Mama şi copilul”, organizate de „Ce se întâmplă, doctore?” VIDEO

A VI-a ediţie a conferinţei "Mama şi copilul", organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.
25.10.2019

A VI-a ediţie a a conferinţei „Mama şi copilul”, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall, iar speakerii evenimentului au fost Dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, Dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie şi Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Medicii prezenţi la eveniment au discutat cu moderatorii teme importante care au vizat îngrijirea danturii la copii, aportul corect de calciu, vitamina D şi magneziu în copilărie, alăptarea, dar şi alimentaţia echilibrată după diversificare, benefică pentru sănătatea danturii şi a întregului organism. De asemenea, s-a pus accent asupra menţinerii unei bune imunităţi la copii, prin dietă, sport, suplimente alimentare şi vaccinare.

La finalul conferinţei, părinţii au putut sta de vorbă cu cei trei speakeri în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri, iar la final, toată lumea a primit cadouri din partea partenerilor evenimentului. Pe tot parcursul evenimentului, copiii s-au jucat şi s-au distrat alături de mascota Crocodinţilă, în spaţiul de joacă special amenajat în Veranda Mall. Imagini de la conferinţă puteţi vedea în materialul video realizat în cadrul evenimentului marca „Ce se întâmplă, doctore?’.

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Recomandări: