Dr. Ana Culcer: riscurile aportului insuficient de calciul VIDEO în cadrul în cadrul evenimentului „Mama şi copilul”, ediţia a VI-a

Dr. Ana Culcer a explicat riscurile aportului insuficient de calciul în cadrul în cadrul evenimentului "Mama şi copilul", ediţia a VI-a.

Ediţia a VI-a a conferinţei Mama şi copilul, organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 17 octombrie la Veranda Mall. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO şi le-a avut ca invitate pe Dr. Asma Nastase Battah, medic specialist pedodont, Dr. Olivia Timnea, medic primar medicină sportivă, medic specialist medicină de familie şi Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog. În această ediţie, partenerii evenimentului au fost dm drogerie markt România şi Doppelherz România.

Medicii invitaţi au trecut în revistă principalele reguli alimentare şi de îngrijire pentru a menţine sănătatea dentară pe termen lung. Un element extrem de important este aportul optim de calciu din alimente şi suplimente. Prezentă la eveniment, dr. Ana Culcer, medic primar pediatru-neonatolog, a explicat riscurile aportului insuficient de calciul la copii!

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Dr. Mihaela Chivu: soluții pentru bruxism
Recomandări: