Dr. Ana Culcer: cum prevenim alergiile VIDEO în cadrul evenimentului „Ce se întâmplă, doctore…cu alergiile în 2019?”

Medicul Ana Culcer a oferit pârinţilor sfaturi pentru prevenţia alergiilor în cadrul evenimentului "Ce se întâmplă, doctore...cu alergiile în 2019?".
  • Publicat:

La sfârşitul lunii mai, în Sun Plaza a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu alergiile în 2019?”, organizată de CSID.RO, iar medicii invitaţi ca speakeri au fost Dr. Antoanela Curici – asistent universitar, medic primar medicină de laborator, director medical Synevo, Dr. Camelia Elena Berghea – asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, medic primar alergologie pediatrică, alergologie şi imunologie clinică şi Dr. Ana Culcer – medic primar pediatru. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Igienol, Aslavital şi Sun Plaza, care a asigurat locaţia evenimentului.

Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu – redactor-şef, CSID.ro şi Bianca Poptean – senior editor, CSID.ro care au trecut în revistă cu medicii invitaţi prevenţia şi tratamentul alergiilor, dar şi testele destinate diagnosticării alergiilor.

Una dintre cele mai importante teme de discuţie a fost cea dedicată prevenţiei alergiilor încă din primele luni de viaţă, iar reputatul medic pediatru Ana Culcer a oferit câteva sfaturi extrem de utile părinţilor! Iată câteva dintre acestea în materialul video!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: