Dr. Camelia Berghea: ce sunt alergiile? VIDEO în cadrul evenimentului „Ce se întâmplă, doctore…cu alergiile în 2019?”

Dr. Camelia Elena Berghea, medic primar alergologie pediatrică, alergologie şi imunologie clinică, explică modul în care apar alergiile ca urmare a contactului cu alergenii.

Prezentă la conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu alergiile în 2019?”, organizată de CSID.RO, Dr. Camelia Elena Berghea – asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, medic primar alergologie pediatrică, alergologie şi imunologie clinică, a explicat publicului venit la conferinţă mecanismul producerii alergiilor şi modul cum organismul gestionează contactul cu alergenii.

În plus, medicul a subliniat faptul că alergiile sunt patologii întâlnite de când lumea, însă în ultimii ani, acestea au crescut ca frecvenţă din cauza condiţiilor de mediu în care trăim. Mai multe despre modul de producere a  alergiilor puteţi afla din materialul video realizat în cadrul evenimentului!

Partenerii evenimentului au fost Synevo, Igienol, Aslavital şi Sun Plaza, care a asigurat locaţia evenimentului. La final, invitaţii au răspuns întrebărilor publicului, iar partenerii Aslavital şi Igienol au oferit cadouri participanţilor.