Dr. Antoanela Curici: teste performante pentru alergii VIDEO în cadrul evenimentului „Ce se întâmplă, doctore…cu alergiile în 2019?”

Dr. Antoanela Curici, director medical Synevo România, invitat în cadrul evenimentului "Ce se întâmplă, doctore...cu alergiile în 2019?", a vorbit despre cele mai performante teste pentru depistarea alergiilor.

Pe 30 mai 2019, a avut loc conferinţa ”Ce se întâmplă, Doctore…cu alergiile în 2019?”, organizată de Ce se întâmplă, doctore?, eveniment dedicat unei patologii frecvent întâlnite în România. Este vorba despre alergii care pot fi de diverse tipuri, de la cele la praf, polen, acarieni, până la alergiile date de alimente şi medicamente.

În cadrul evenimentului, medicii invitaţi ca speakeri au fost Dr. Antoanela Curici – asistent universitar, medic primar medicină de laborator, director medical Synevo, Dr. Camelia Elena Berghea – asistent universitar, doctor în ştiinţe medicale, medic primar alergologie pediatrică, alergologie şi imunologie clinică şi Dr. Ana Culcer – medic primar pediatru. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Igienol, Aslavital şi Sun Plaza, care a asigurat locaţia conferinţei, moderate de Beatrice Osanu – redactor-şef, CSID.ro şi Bianca Poptean – senior editor, CSID.ro.

În cadrul evenimentului, un subiect important a fost cel al depistării alergiilor, vizita la medicul alergolog putând orienta pacienţii către cele mai precise şi performante teste de diagnosticare a tipurilor de alergii. Medicul primar de laborator Antoanela Curici a oferit participanţilor informaţii despre ceea ce presupun la ora actuală testele moderne de diagnosticare a alergiilor. Mai multe detalii puteţi afla şi din materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Antoanela Curici - Medic primar medicină de laborator
Dr. Antoanela Curici este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu experiență de peste 12 ani în medicina de laborator, cea mai mare parte a activității în acest domeniu fiind asociată Laboratorului Central ...
citește mai mult
Recomandări: