Cum a fost atmosfera la cea de-a patra ediţie „Mama şi copilul” VIDEO

Pe 22 mai, în ParkLake Shopping Center, din Bucureşti a avut loc cea de-a patra ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul” organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”.
  • Publicat:

Pe 22 mai, în ParkLake Shopping Center, din Bucureşti a avut loc cea de-a patra ediţie a conferinţei ”Mama şi copilul” organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?”. Medicii invitaţi au fost Alina Dinu, medic specialist pediatru în cadrul Medicover şi Ioana Simian, medic primar dermatolog.

Partenerii evenimentului au fost Cedraflon, AptamilAquatiqueRâureniSanovita şi ParkLake Shopping Center, care a asigurat locaţia evenimentului. Evenimentul a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor şef ”Ce se întâmplă doctore?” şi Bianca Poptean, senior editor ”Ce se întâmplă doctore?”, care, împreună cu medicii invitaţi, au abordat numeroase teme de interes pentru părinţi, precum alăptarea, diversificarea, rolul alimentaţiei echilibrate la copii, dar şi toate regulile de îngirjire a pielii în sezonul cald.

La finalul evenimentului, a avut loc o sesiune de întrebări şi răspunsuri pentru părinţii şi bunicii prezenţi la eveniment, iar partenerii Râureni şi Sanovita au oferit participanţilor cadouri constând în produse alimentare sănătoase. Mai multe imagini de la eveniment, puteţi vedea în materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: