Dr. Alina Dinu: importanţa nutriţiei la copii VIDEO în cadrul evenimentului „Mama şi copilul” 4

Prezentă la cea de-a patre ediţie a evenimentului "Mama şi copilul", organizat de "Ce se întâmplă, doctore?", medicul specialist pediatru Alina Dinu a explicat pe larg importanţa nutriţiei la copii.
  • Publicat:

Cea de-a patra ediţie din seria evenimentelor „Mama şi copilul”, marca „Ce se întâmplă, doctore?” a avut loc pe data de 22 mai, în mall Park Lake din Bucureşti. Invitatele evenimentului au fost dr. Alina Dinu, medic specialist pediatru, şi Ioana Simian, medic primar dermatolog, iar acesta a fost moderat de Beatrice Osanu, redactor şef ”Ce se întâmplă doctore?” şi Bianca Poptean, senior editor ”Ce se întâmplă doctore?”.

În cadrul conferinţei, medicul pediatru Alina Dinu, din cadrul Medicover, a insistat asupra importanţei alăptării, a diversificării sănătoase şi a alimentaţiei pentru sănătatea copiilor. De asemenea, importantă este şi informarea din surse sigure a părinţilor în privinţa opţiunilor alimentare şi de sănătate.

Partenerii evenimentului au fost Cedraflon, AptamilAquatiqueRâureniSanovita şi ParkLake Shopping Center, care a asigurat locaţia evenimentului. La finalul evenimentului, partenerii Râureni şi Sanovita au oferit participanţilor cadouri constând în produse alimentare sănătoase.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: