Adrian Dumitru: cum facem sport dacă avem kilograme în plus VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Adrian Dumitru, personal trainer în cadrul Pescariu Sports &Spa explică modul cum ar trebui să facem sport dacă avem câteva kilograme în plus.
  • Publicat:

Cea de-a VI-a ediţie  BE FIT organizată de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură. Dacă în prima parte a evenimentului, participanţii au putut afla informaţii în ceea ce priveşte dieta, sportul şi testele genetice recomandate persoanelor care se confruntă cu exces ponderal, în a doua parte au putut face o oră de mişcare. Exerciţiile făcute de participanţi au fost contorizate de o aplicaţie şi s-au „transformat” în donaţii constând în produse alimentare din partea Râureni.

Unul dintre speakerii conferinţei moderate de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, a fost Adrian Dumitru, Personal Trainer, Fitness & Nutrition Coach, Pescariu Sports&Spa. Instructorul a pledat pentru activitate fizică susţinută, adaptată la excesul ponderal. Iată cu ce recomandări vine în materialul video!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: