Dr. Antoanela Curici: cum influenţează genele îngrăşarea VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Dr. Antoanela Curici, director medical Synevo România, a vorbit în cadrul evenimentului BE FIT organizat de "Ce se întâmplă, doctore?" despre modul cum rezultatele testelor genetice ne pot ajuta să adoptăm o dietă şi un program de sport personalizate.

Cea de-a VI-a ediţie a evenimentului BE FIT organizat de ”Ce se întâmplă, Doctore?” a avut loc pe 5 octombrie la Pescariu Sports&Spa. Speakerii invitaţi au fost Antoanela Curici, Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România, dr. Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie şi Adrian Dumitru, Personal Trainer, Fitness & Nutrition Coach, în cadrul Pescariu Sports&Spa. Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID.RO şi Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, iar partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură.

În cadrul conferinţei, specialiştii au oferit celor prezenţi o mulţime de sfaturi în ceea ce priveşte un stil de viaţă sănătos. De asemenea, excesul ponderal şi obezitatea au fost puse sub lupă, un factor de risc important pentru acestea fiind şi anumite modificări genetice. Acestea pot fi detectate şi evaluate prin teste precum Weight Sensor, ale cărui rezultate pot orienta pacienţii cu obezitate sau exces ponderal către programe de dietă şi sport personalizate. Mai multe informaţii despre acest test oferă în materialul video medicul primar de laborator Antoanela Curici, director medical Synevo România!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Dr. Antoanela Curici - Medic primar medicină de laborator
Dr. Antoanela Curici este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cu experiență de peste 12 ani în medicina de laborator, cea mai mare parte a activității în acest domeniu fiind asociată Laboratorului Central ...
citește mai mult
Recomandări: