Adrian Dumitru: cum facem sport ca să slăbim VIDEO în cadrul evenimentului BE FIT

Antrenorul de fitness Adrian Dumitru din cadrul Pescariu Sports&Spa explică mecanismele motivaţiei în sport şi vorbeşte despre programul optim de mişcare destinat slăbirii.
  • Publicat:

Pe 5 octombrie, a avut loc cea de-a VI-a ediţie a evenimentului BE FIT organizat de ”Ce se întâmplă, Doctore?”, platforma numărul 1 de lifestyle sănătos din România.  Evenimentul s-a desfăşurat la Pescariu Sports&Spa şi a avut două componente: conferinţa propriu-zisă şi o oră de mişcare. Partea care a implicat activitatea fizică a avut şi o componentă caritabilă, întrucât sportul făcut de participanţii la eveniment s-a transformat în donaţii, constând în produse alimentare din partea Râureni. Partenerii evenimentului au fost Synevo, Perskindol România, Optifibre, Raureni – cu drag din natură.

Conferinţa a fost moderată de Beatrice Osanu, redactor-şef CSID şi Bianca Poptean, senior editor CSID, iar speakerii invitaţi au fost Antoanela Curici, Asistent universitar, Medic primar medicină de laborator, Director Medical Synevo România, Adrian Dumitru, Personal Trainer, Fitness & Nutrition Coach, Pescariu Sports&Spa şi Mihaela Bilic, medic primar diabet şi boli de nutriţie.

Specialiştii prezenţi la conferinţă au pledat pentru importanţa unui stil de viaţă sănătos şi pentru adoptarea unor programe echilibrate de dietă, mişcare şi analize de laborator pentru a combate excesul ponderal şi obezitatea, situaţii extrem de frecvente în societatea modernă. Antrenorul de fitness Adrian Dumitru din cadrul Pescariu Sports&Spa a explicat în interviul video cum putem să ne motivăm ca să facem sport şi cât sport trebuie să facem ca să slăbim!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandări: