Tânăra din imagine a slăbit 7 kilograme fără nicio dietă. A mâncat orice, dar a făcut acest lucru în fiecare zi

Oamenii cred că trebuie să renunți la mâncare pentru a pierde în greutate, dar un guru al fitnessului este hotărât să demonstreze contrariul.
  • Publicat:

Isabelle Morris, care are nu mai puțin de 110.000 de urmăritori pe Instagram sub numele de Fitness for Lazy Girls, vrea să ajute oamenii să abordeze fitnessul cu o atitudine pozitivă. Ea pune mare preț pe pozitivitatea corpului și este hotărâtă să arate femeilor că pot arăta absolut uimitor fără să-și restricționeze dietele atât de mult. 

În una dintre postările ei recente dovedește un punct destul de important. Isabelle a împărtășit câteva poze cu corpul ei pentru a-și arăta progresul și a oferit fanilor o privire asupra transformării pe care a realizat-o în ultimele 10 luni.

A reușit să piardă aproximativ șase kilograme, dar nu a ajuns acolo renunțând la mâncare. În schimb, a folosit mâncarea ca pe un combustibil de care avea nevoie pentru a-și parcurge călătoria de fitness. Nu s-a înfometat nebunește pentru a-și atinge obiectivele, deoarece mâncarea i-a dat energia necesară pentru a-și îndeplini obiectivele.

Tânăra care inspiră alte persoane să abordeze fitnessul cu o atitudine pozitivă și încrezătoare 

Pe Instagram, Isabelle a spus:

„O mică privire asupra progresului meu din ultimul an și un reminder că acțiunile tale zilnice mici se adună, chiar dacă uneori nu pare așa!”

„În poza din stânga, abia terminasem 6 luni de bulking pentru a pune intenționat masă musculară/greutate și eram la aproximativ 2 luni într-o fază de pierdere a grăsimii. De atunci până în august 2023, am continuat în faza de pierdere a grăsimii, apoi am trecut la o dietă inversă pentru câteva săptămâni înainte de a rămâne la menținere pentru toamna și iarna.”

 

„Am fost într-o mini fază de pierdere a grăsimii din nou în ultimele 2-3 luni! Nu este absolut nimic în neregulă cu niciuna dintre poze și am muncit foarte mult pentru a ajunge la poza din stânga! Dar mă simt bine să știu că am fost consecventă cu mine, am muncit din greu și am făcut schimbări de care sunt mândră.”

„Mă simt încrezătoare și super entuziasmată de locul în care mă aflu! Și nu am eliminat niciodată un singur aliment sau eveniment social pe parcurs. Dacă vrei să îți atingi obiectivele fără restricții, alătură-te familiei mele de coaching!”

Sursă Foto: Instagram

CITEȘTE ȘI: Dieta controversată prin care această femeie a slăbit 57 de kilograme în 13 luni

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Varză cu Cârnați Oltenești și omletă cu Șuncă Praga și Cotlet Haiducesc