Ponturi utile pentru a face sport iarna

  • Publicat:
Ponturi utile pentru a face sport iarna
Sursa foto: shutterstock

Mișcarea trebuie să facă parte din viața noastră. Și nu e nevoie de ore întregi de antrenamente, 30 de minute sunt arhisuficiente pentru a ne menține sănătoși. Însă cum facem asta în sezonul rece? Atunci când ni se pare o corvoadă să ieșim în frig? Iată câteva ponturi!

Găsește ținute de antrenament potrivite

O ținută de antrenament potrivită, în care să te simți bine, poate face minuni în ceea ce privește motivația ta. Uită de echipamentele clasice, investește în haine sport speciale pentru temperaturile scăzute, precum și în pantofi potriviți de sport.

Citește și: Tu cum te echipezi iarna de sport?

Nu uita nici de activitățile zilnice

Un mod extraordinar de a face sport este jonglând printre activitățile zilnice. Mersul la cumpărături poate reprezenta o modalitate excelentă de a arde câteva calorii. Nici curățenia nu e de lăsat atunci când vine vorba de mișcare. Astfel, faci și două lucruri în același timp, care aduc și rezultate benefice cu sine.

Bucură-te de momentele libere

Alege să îți schimbi activitățile în weekend, de pildă. În locul unei ieșiri în club cu prietenii, propune-le o alternativă mai interesantă: bowling, spre exemplu! Sau squash! Distracția este garantată și vei face și mișcare astfel.

Înscrie-te la clase de yoga/zumba, etc

Alege clasele de yoga/zumba, etc. Sporturile în echipa sunt cele mai motivante. Totuși, încearcă să fii creativă. Dacă luni poate preferi să alergi, ei bine, marți poți merge cu prietenă cea mai bună la yoga, timp în care miercuri o oră de zumba poate fi o alegere excelentă pentru un plus de energie.

Alege sporturile de iarnă

Sporturile de iarnă sunt perfcete pentru a-ți antrena întreg corpul. Dacă îți place snowborading-ul sau schiatul, tot ce trebuie să faci este să te bucuri de câte un weekend pe pârtie. Ia-ți partenerul, familia, prietenii și dați o fugă până la munte!

Dacă ești începătoare, și o simplă bătaie cu bulgări poate fi distractivă și tot vei arde calorii.

Citește și: Patru sporturi de iarnă care îţi menţin sănătatea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân