5 moduri în care poți face sport și atunci când călătorești des

Călătoritul nu trebuie să pună pe pauză rutina ta de sport și viață sănătoasă.
  • Publicat:
5 moduri în care poți face sport și atunci când călătorești des

Călătoritul poate fi incitant și distractiv, dar, din nefericire, poate, de asemenea, să afecteze rutina ta săptămânală de sport. Indiferent dacă obișnuiești să călătorești cu mașina, avionul sau trenul, stilul tău de viață activ poate fi perturbat de perioadele frecvente de stat într-o poziție statică și un program dificil pentru mese.

Nevoia este mama invenției, totuși, așa că fii creativ cu ceea ce ai la dispoziție și găsește o modalitate de a include mișcarea zilnică în timpul pe care îl ai. Când călătorești, fă tot ce poți când poți. Ceva este întotdeauna mai bine decât nimic. Iată cinci moduri în care poți încorpora o sesiune de sport în timpul călătoriilor tale.

Fă mișcare ajutat de un tutorial online

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a face exerciții în timpul călătoriilor este să cauți ceva online. Intră pe YouTube, unde există canale specifice de fitness și videoclipuri pentru orice tip de exercițiu pe care dorești să-l faci în timpul călătoriilor. De la exerciții doar cu greutatea corpului la o rutină rapidă de antrenament de tip HIIT, până la o ședință de yoga, există foarte multe opțiuni online care te pot ajuta să faci mișcare în timpul călătoriilor.

Mergi cu bicicleta

Multe orașe oferă servicii de închiriere biciclete, așa că ia o bicicletă și fă o plimbare. Nu doar că este o modalitate bună de a face o sesiune de sport, dar poți și să explorezi noua zonă și să vezi orașul pe care îl vizitezi dintr-o perspectivă nouă și interesantă. Interesează-te la hotel de politica și locurile de închiriere de biciclete din orașul respectiv și pleacă în explorare pe două roți!

Fă o drumeție

O altă modalitate ușoară de a face mișcare în timpul călătoriilor este să cauți trasee locale de drumeții. Fie că ai acces la o rezervație forestieră, un traseu natural de plimbare sau un parc în apropiere, explorează opțiunile de drumeții disponibile în timpul șederii tale. Dacă ai norocul să stai în apropierea unui parc sau a unei rezervații naturale, merită cu siguranță să faci o excursie de o zi pentru a vizita cât mai mult. Asigură-te doar că faci un minim research legat de condițiile în care îți poți petrece o zi acolo.

Înoată

Înotul este un antrenament excelent cu impact redus, atât de distractiv încât abia simți că faci mișcare. În plus, apa este foarte revigorantă și este o modalitate excelentă de a te trezi după o zi de călătorie. Verifică hotelul sau un centru de fitness din apropiere pentru a vedea dacă există o piscină în apropierea ta.

Urcă și coboară scările

Urcatul și coborâtul scărilor este un alt antrenament cu impact redus pe care îl poți face atât în interior, cât și în exterior. Găsește un set de scări în hotelul tău, pune un podcast și începe să urci! Dacă te afli în apropierea unui parc, teren de joacă sau stadion, s-ar putea să ai acces chiar la tribunele din aer liber dacă vrei să respiri aer proaspăt și să primești o doză de vitamina D.

Foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nicoleta Agheana
Nicoleta Agheană este un jurnalist reputat, cu experienţă în lifestyle şi sănătate, realizând de-a lungul timpului articole şi proiecte atât pentru publicaţii internaţionale, cât şi pentru brandul “Ce se întămplă, doctore?”. Domeniile de interes pe care le acoperă Nicoleta Agheană ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân