Kate Upton: 5 exerciţii care o ajută să-şi tonifieze corpul, după sarcină

Kate Upton a devenit mamă de curând, dar asta nu o împiedică să revină la silueta ei de model.
  • Publicat:
Kate Upton: 5 exerciţii care o ajută să-şi tonifieze corpul, după sarcină
FOTO: 123rf.com / Kate Upton: 5 exerciţii care o ajută să-şi tonifieze corpul, după sarcină

Între cariera sa de model, timpul petrecut cu fiica sa adorabilă şi cu soţul ei alături de care călătoreşte, Kate Upton întotdeauna îşi face timp şi pentru ea. Modelul ştie cum să-şi menţină silueta, chiar şi după naştere, iar antrenamentele create de antrenorul său personal, Ben Bruno, par foarte uşor de realizat, chiar şi acasă sau când călătoreşti.

Galerie foto

vezi galeria
5 foto

Odată ce Kate Upton a văzut cât de eficiente sunt aceste exerciţii, modelul şi-a dorit să le împărtăşească cu toate femeile, făcându-le mult mai accesibile. Aşa a apărut Strong4Me, site-ul său în care vorbeşte despre antrenamentele sale. Iată cum arată primul său antrenament dintr-un program de 12 săptămâni. Dacă îl realizezi în serii de câte două, vei simţi rezultatele.

Split Squat

Stai cu un picior în faţă, la o distanţă suficient de mare de cel din spate şi lasă-te exact ca şi cum ai face o fandare. Ţine mâinile pe şolduri şi trage umerii în spate. Îndoaie genunchiul din spate şi lasă toată greutatea până când piciorul din faţă este paralel cu podeaua, iar genunchiul formează un unghi de 90 de grade. Stai în acea poziţie timp de 10-15 secunde, apoi extinde picioarele pentru a reveni la forma iniţială. Fă 10 repetări cu fiecare picior.

Atingerea umerilor

Începe exerciţiul din plank şi atinge cu mâna umărul opus. Mai apoi, revii la poziţia iniţială şi continui exerciţiul cu celălalt braţ. Fă 8 repetări ci foecare braţ.

Ridicări de bazin cu mingea

Stai pe podea cu picioarele pe o minge de fitness şi braţele pe lângă corp. Ridică şoldurile de la podea astfel încât corpul să formeze o linie dreaptă, iar abdomenul să rămână încordat. Odată ce ridici bazinul, trage cu picioarele mingea spre tine, apoi îndepărteaz-o odată ce îndrepţi picioarele. Fă 10 repetări.

Ridicări de bazin pe bancă

Stai cu spatele pe o bancă, o cutie sau un scaun fix şi cu picioarele pe podea. Coboară şoldurile ca şi când ai atinge podeaua, apoi împinge-te în călcâie şi ridică bazinul până când şoldurile, bazinul şi genunchii formează o linie dreaptă. Mai apoi, trebuie să revii uşor în poziţia iniţială. Fă 10 repetări şi, de fiecare dată, menţine timp de o secundă bazinul ridicat.

Plank

Stai cu faţa în jos şi antebraţele pe podea. Coatele trebuie să fie la nivelul umerilor. Stai în această poziţie, cu trunchiul ridicat şi spatele drept, pe vârfuri, timp de 45 de secunde.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân