5 exerciții care te scapă de grăsimea de pe burtă în 30 de zile

Grăsimea de pe burtă este cel mai greu de îndepărtat, dar dacă ai grijă atât la dietă, cât și la activitatea fizică sunt șanse mari să scapi de ea.
  • Publicat:
5 exerciții care te scapă de grăsimea de pe burtă în 30 de zile
Foto: envato

Grăsimea de pe burtă este cel mai greu de îndepărtat, dar dacă ai grijă atât la dietă, cât și la activitatea fizică sunt șanse mari să scapi de ea. Antrenamentele intense ajută la arderea grăsimii și tonifierea mușchilor, ideal pentru sezonul estival. Dacă ești presată de timp, nu te îngrijora! Nici nu este nevoie să petreci ore în șir în sala de fitness pentru a obține rezultatele dorite. De fapt, ai nevoie doar de un antrenament de 10 minute pe săptămână pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă în doar 30 de zile sau chiar mai puțin.

Trebuie să te concentrezi foarte mult pe exercițiile pentru brațe și picioare în cele 10 minute. Se recomandă încălzirea înainte de antrenament, iar dacă ai suficient timp, poți face și stretching la final. Trebuie doar să faci fiecare exercițiu pentru 45 de secunde și să iei o pauză de 15 secunde. Repetă circuitul de două ori pentru un total de 10 minute de antrenament. Dacă vrei să arzi mai multă grăsime, repetă circuitul de trei ori.

1. Sari coarda

Săritul corzii este un exercițiu de cardio excelent care te ajută să-ți îmbunătățești metabolismul. Sari coarda timp de 45 de secunde, iar dacă simți că ai obosit încearcă să sari de pe un picior pe altul. Dacă nu poți sări coarda, poți face exerciții jumping jacks.

2. Săritură din genuflexiune

Iată încă un exercițiu excelent pentru îmbunătățirea metabolismului. Utilizând grupele musculare majore inferioare, săriturile din genuflexiuni ard numeroase calorii și necesită maximum de efort pentru a performa în cele 45 de secunde. Atunci când sari ai grijă să aterizezi pe toată talpa piciorului. Dacă simți că obosești poți face genuflexiuni normale.

3. Flotări

Flotările lucrează excelent abdomenul și partea superioară, iar în felul acesta este o modalitate excelentă prin care să-ți odihnești partea inferioară. Acesta este un exercițiu foarte bun dacă vrei să scapi de grăsimea de pe burtă. Dacă nu poți face flotări normale, încearcă să le faci stând pe genunchi.

4. Sprinturi

Când vine vorba de modalitățile simple și eficiente prin care să arzi grăsimile, niciodată să nu subestimezi sprinturile. Încearcă să alergi rapid pe o distanță de 100 de metri sau folosește o bandă de alergat.

5. Burpees

Niciun circuit metabolic nu ar fi complet fără burpees. Acesta este un exercițiu care lucrează tot corpul și necesită un efort foarte mare. Caută un ritm exploziv și menține-l timp de 45 de secunde. Pentru a face aceste exerciții trebuie să faci o săritură cu brațele sus și să aterizezi în poziție de flotare. Imediat revino în picioare și repetă mișcările.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân