TOP 5 documentare despre alimentație și nutriție pe care le poți vedea pe Netflix chiar acum | VIDEO

Trăim într-o lume în care avem acces la tot felul de informații, așa că nu avem prea multe scuze pentru alegerile nesănătoase pe care le facem. Îți recomandăm câteva documentare despre alimentație și nutriție pe care trebuie să le vezi.
  • Publicat:
TOP 5 documentare despre alimentație și nutriție pe care le poți vedea pe Netflix chiar acum | VIDEO

Extrem de mulți dintre vrem să știm de unde provine hrana pe care o consumă zilnic și cum să ne îmbunătățim sănătatea. Acesta este motivul pentru care să afli detalii despre modul în care funcționează industria alimentară și ce conține hrana noastră este de o importanță primordială.

La asta mai adaugă și faptul că Netflix are o mulțime de documentare despre sănătatea alimentară din care putem învăța despre alimentația sănătoasă și cum să folosim alimentele ca medicament și vei înțelege mai bine de ce am făcut pentru tine un top 5 documentare despre alimentație și nutriție.

”Cooked”

O frumoasă serie documentară în 4 părți despre alimente și sănătate. Cu un accent puternic pe a intra în legătură cu sursele noastre de hrană și modul în care gătim în bucătărie, această serie inspirațională argumentează puternic în favoarea cărnii și legumelor de proveniență locală și a unei modalități mai conectate de a mânca.

”[Un]Well”

Această serie documentară despre alimentație și nutriție examinează o mulțime de tendințe din sănătate și nutriție, cum ar fi postul intermitent, și modul în care acestea pot ajuta sau pot dăuna în călătoria ta spre sănătate și bunăstare.

”Rotten”

Acest documentar extrem de serios despre alimentație examinează metodele moderne de agricultură utilizate în America pentru a ține pasul cu cererea și oferta. Mulți oameni nu au nicio idee de unde provine hrana lor și ce prin ce procese trece înainte de a ajunge pe rafturile supermarketului. Acest documentar despre alimentație de pe Netflix va schimba acest lucru.

”What The Health”

Examinând legătura dintre alimentație și boală, acest documentar despre sănătatea alimentelor ridică vălul de pe relația dintre industria alimentară și cea farmaceutică. Este un film important de urmărit, în special dacă ai o istorie familială de boli cardiovasculare și diabet.

”Vegan Alert: A Boom and Its Dangers”

Acest documentar de 44 de minute explorează creșterea popularității veganismului, dezavantajele renunțării la produsele animale și abordări responsabile ale dietei. Chiar dacă pare, nu este un manifest împotriva dietei vegane, ci un apel la responsabilitate.

Foto: Netflix

Urmărește CSID.ro pe Google News
Nicoleta Agheana
Nicoleta Agheană este un jurnalist reputat, cu experienţă în lifestyle şi sănătate, realizând de-a lungul timpului articole şi proiecte atât pentru publicaţii internaţionale, cât şi pentru brandul “Ce se întămplă, doctore?”. Domeniile de interes pe care le acoperă Nicoleta Agheană ...
citește mai mult
Recomandare video
Thai Massage, abordarea holistică pentru well-being