TOP 5 documentare medicale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi anul acesta | VIDEO

Ți-am făcut o listă cu cele mai bune 5 documentare medicale pe care le poți vedea pe Netflix și care vor schimba modul în care privești medicina.
  • Publicat:
TOP 5 documentare medicale de pe Netflix pe care trebuie să le vezi anul acesta | VIDEO

Apariția platformelor de streaming digitale ne-a oferit o modalitate tot mai extinsă de a avea la îndemână divertisment de calitate. Dar, recent, giganții din industrie, precum Netflix, au realizat că oamenii doresc mai mult decât doar să se distreze – vor să învețe. Bine ai venit în lumea documentarelor online!

Urmărirea documentarelor medicale reprezintă o modalitate excelentă de a învăța mai multe despre modul în care funcționează corpul uman, industria medicală sau chiar o pandemie, așa că ți-am pregătit un top 5 documentare medicale pe care trebuie să le vezi anul acesta pe Netflix.

”The Bleeding Edge”

Acesta este unul dintre cele mai bune documentare medicale disponibile pe Netflix în prezent. ”The Bleeding Edge” atrage atenția asupra industriei dispozitivelor medicale, examinând lipsa de reglementare și modul în care neglijențele din partea FDA (agenția americană responsabilă cu reglementarea alimentației și a medicamentelor) costă milioane de dolari și mii de vieți în fiecare an.

”The Mind Explained”

Un documentar excelent despre sănătatea mintală narat de Emma Stone. „The Mind Explained” explorează modul în care funcționează creierul ca răspuns la stres și anxietate, analizând mecanismele memoriei, ale viselor și efectele substanțelor psihedelice.

”Heal”

Acest documentar este minunat dacă dorești să explorezi o latură mai spirituală a unui documentar despre sănătatea mintală de pe Netflix. Cu numeroși vorbitori care lucrează în companii aflate la vârful progresului științific – și călătoriile de vindecare cu mize ridicate ale acestora – ”Heal” te va pune pe gânduri, cu siguranță.

”Take Your Pills”

O explorare minunată a modului în care stimulentele și pastilele au devenit ceva normal în viețile a milioane de oameni. Este un excelent documentar despre sănătatea mintală care critica nevoia noastră constantă de a face mai mult, de a realiza mai mult și de a fi mai mult, și efectul acestor tipuri de stres asupra minților noastre.

”Pandemic: How to prevent an outbreak”

O privire captivantă din culise asupra oamenilor de știință care lucrează la prevenirea gripei. Este, de fapt, un documentar medical liniștitor, deoarece vedem câți oameni își folosesc mințile strălucite pentru a preveni și rezolva problemele de sănătate globale.

Foto: Shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân