Nu rata aceste filme sau documentare cu subiecte paranormale

Dacă îți plac misterul, suspansul, fenomenele inexplicabile, HBO Max și Netflix au pentru tine câteva titluri perfecte de urmărit în ultimul weekend din februarie.
  • Publicat:
Nu rata aceste filme sau documentare cu subiecte paranormale
Envato

Dacă îți plac misterul, suspansul, fenomenele inexplicabile, Netflix și HBO Max au pentru tine câteva titluri perfecte de văzut în ultimul weekend din februarie. Merg perfect cu vremea de afară. 

Paranormal, 2020, Netflix

Un hematolog sceptic este prins într-un vortex de evenimente inexplicabile, ceea ce îl face, involuntar, o autoritate în investigarea fenomenelor paranormale. Medicină și mister, întotdeauna o combinație reușită, de la creatorul Amr Salama.

Supraviețuind morții, 2021, Netflix

A intrigat omenirea dintotdeauna. 6 episoade care analizează, dintr-o perspectivă personală, intimă, ce se întâmplă după ce murim?

Un film documentar care pune sub luptă pe de o parte povești personale, pe de altă parte cercetări și dovezi empirice despre experiențe diverse la limita morții, reîncarnare, fenomene paranormale.

Un scurt spoiler, cât să îți incite interesul: primul episod pleacă de la moartea unei doctorițe, după ce cade într-o cascadă. Iar întrebarea la care se caută răspuns este: Se extinde conștiința după moarte? În al doilea episod vei descoperi cum comunică defuncții cu cei morți…

Mistere neelucidate, 2022, Netflix

O relansare a unui serial documentar legendar, Mistere neelucidate studiază cazuri reale ale unor contacte paranormale, crime șocante sau dispariții uluitoare. De la Ozn-uri la strigoi sau fantome, totul poate avea un răspuns… sau nu! Dar merită încercarea de a-l afla, de la producătorii serialului Stranger Things.

The Outsider, 2020, HBO Max

Bazat pe romanul de succes al lui Stepehn King, The Outsider îl urmărește pe detectivul Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), în timp ce investighează trupul mutilat al lui Frankie Peterson, în vârstă de 11 ani, găsit în pădurea Georgiei.

Circumstanțele misterioase care înconjoară această crimă înfiorătoare îl determină pe Ralph, încă îndurerat de moartea recentă a propriului său fiu, să-l aducă pe investigatorul privat neortodox Holly Gibney (Cynthia Erivo), ale cărui abilități paranormale speră că vor ajuta la explicarea inexplicabilului.

Infinit, 2021, HBO Max

Cu Mark Wahlberg (aka Evan) în rolul principal, acest film explorează multiplele dimensiuni ale lumii în care personajul trăiește și își manifestă abilitățile supranaturale. Diagnosticat cu schizofrenie, acesta este salvate de un grup secret care îi dezvăluie adevărul despre amintirile sale.

Corpuri electrice, 2021, HBO Max

Imaginează-ți așa: un viitor în care corpurile biomecanice înlocuiesc corpurile biologice, și fiecare om își poate schimba corpul când vrea, dacă are mijloacele necesare. Cei care nu își permit închirierea corpului lor sunt forțați să renunțe la el. Ce? Da, chiar așa este gândit scenariul de către Antoine Janot care este și regizorul filmului. Restul vă invit să descoperiți singuri…

 

Citește și: 7 seriale și filme cu si despre medici pe care nu trebuie să le ratezi pe Netflix

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân