Rețete de smoothie cu care să slăbești. Nici nu-ți dai seama cât de ușor arzi grăsimile, fără restricții!

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, venim către tine cu trei rețete delicioase de smoothie cu care să slăbești, fără să mai ții diete rigide sau să-ți pui restricții la mâncare.
  • Publicat:
Rețete de smoothie cu care să slăbești. Nici nu-ți dai seama cât de ușor arzi grăsimile, fără restricții!
Rețete de smoothie cu care să slăbești. Nici nu-ți dai seama cât de ușor arzi grăsimile, fără restricții!

Dacă vrei să scapi de kilogramele în plus, venim către tine cu trei rețete delicioase de smoothie cu care să slăbești, fără să mai ții diete rigide sau să-ți pui restricții la mâncare. Dintre următoarele rețete te poți bucura de antioxidanți și vitamina C, grăsimi sănătoase și o textură cremoasă și delicioasă!

Dacă ai obosit să jonglezi cu dietele care promit să te scape de kilogramele în plus, află că poți arde grăsimea nedorită și să-ți satisfaci papilele gustative cu ajutorul unui smoothie. Gustos, sănătos și excelent pentru a-ți atinge obiectivele privind scăderea în greutate. Spune „adio” dietelor fade și plictisitoare și, mai ales, planurilor alimentare care-ți pun numeroase restricții.

Rețete de smoothie cu care să slăbești

Smoothie cu afine și portocale

Dacă poftești la ceva dulce, află că această combinație de afine și portocale, pe lângă aspectul vibrant pe care-l oferă, explozia de arome va fi una surprinzătoare pentru papilele tale gustative. Este o variantă delicioasă de smoothie și bogată în antioxidanți și vitamina C, excelentă chiar și pentru imunitate și, evident, pentru slăbit. Tot ce trebuie să faci este să pui într-un blender afine proaspete sau congelate, felii de portocale, gheață și lapte de migdale și să te bucuri de savoarea acestui smoothie.

Smoothie cu unt de arahide

Cine spune că untul de arahide nu este bun în procesul de slăbire nu știe ce vorbește. Untul de arahide conține grăsimi sănătoase și proteine, ambele excelente într-un plan alimentar sănătos. Pentru această rețetă ai nevoie de banane, unt de arahide natural, lapte de migdale neîndulcit și gheață. După ce-l consumi vei vedea că te vei simți full pentru câteva ore bune. Grăsimile sănătoase din untul de arahide combinat cu gustul natural de dulce al bananelor te ajută să-ți stăpânești poftele alimentare și să-ți subțiezi talia în timp ce te bucuri de „ceva dulce”.

Smoothie cu mango și proteină

Iată un smoothie care te transportă instant în paradisul tropical! Gustul exotic de mango și pudra proteică te ajută să te bucuri de o gustare sănătoasă după antrenament. Poți opta pentru proteina cu aroma ta preferată și să jonglezi cu gustul, dar îți recomandăm să folosești și apă de cocos pentru mai multă hidratare și gheață, iar în felul acesta vei obține un rezultat cremos care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus și, în același timp, să te bucuri de un conținut impresionant de vitamina A, electroliți și alți nutrienți care să te revitalizeze.

Foto: shutterstock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân