Florentina Opriş: “Fereşte-te de alimentele vampiri de energie!”

Cafeaua, zaharul, mezelurile, branzeturi grase, carnea - ne "fura" energia. Florentina Opris de la Prima Tv ne indica alimentele ce potenteaza energia si vitalitatea.
  • Publicat:
Florentina Opriş: “Fereşte-te de alimentele vampiri de energie!”

Vrei mai multă vitalitate? Încearcă să limitezi consumul alimentelor vampiri de energie: cafea, zahăr, lapte, brânzeturi, carne, maioneză, unt şi băuturi răcoritoare.

“Alege: apa plată, ceai verde neîndulcit, salate din legume proaspete, fructe, sucuri din legume şi fructe” – acesta este sfatului celebrei promotoare a stilului de viaţă sănătos.

Florentina Opriş spune că izvorul tinereţii este mişcarea sub orice formă: “Sedentarismul este calea cea mai scurtă spre apariţia diverselor boli, lipsa vitalităţii şi  un aspect fizic ce lasă de dorit. Asta pentru că tot ceea ce nu folosim, pierdem. Mă refer la muşchi, oase, articulaţii, organe interne – toate având de suferit din cauza lipsei de mişcare”.

Zilnic, aproximativ 800 de muşchi trebuie puşi în mişcare. Dacă nu ne încântă o oră petrecută la sală, nu este nici o problemă: orice activitate fizică este apreciată: mersul pe jos (10.000 de paşi zilnic ar fi ideal, urcatul scărilor, gătiţi, grădinăriţi, schiaţi, înotaţi, săriţi coarda, folosiţi bicicleta.

Uitaţi de lifturi şi scări rulante. Fiecare pas contează, chiar dacă nu realizăm! La sfârşitul unui an caloriile arse se adună. În plus, contează şi tonifierea!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”